ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 عنوان قرمزی و درد چشم بعد از اکستنشن مژه 2844 بازدید | 7 پست سلاممن دیروز بعد از ظهر مژه اکستنشن کردم یه چشمم خیلی قرمز شده چشم دیگمم کمتر قرمز شدهاکنیکه خیلی قرمزه درد داره و وقتی اشک میاد بسیااار میسوزهچکار کنم خطرناکه؟ ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚 1402/06/26 | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریانmerian عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 11514 چسب مژه اش بد بوده یا یکی از مژه ها رو بد چسبونده یا گاز چسب رفته تو چشمت یا حساسیت دادی من خالم سالن داره اینارو بلدم 💍♥️Married
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 چسب مژه اش بد بوده یا یکی از مژه ها رو بد چسبونده یا گاز چسب رفته تو چشمت یا حساسیت دادی من خالم سال ... الان چکنم درد هم دارم و خیلی استرسفککنم رفت توچشمم گاز ولی چشم چپم اصلا نرفت اما از امروز اونم قرمزعقبلا یبار انجام داده بودم ولی نشده بود ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
مریانmerian عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 11514 الان چکنم درد هم دارم و خیلی استرس فککنم رفت توچشمم گاز ولی چشم چپم اصلا نرفت اما از امروز اونم قرم ... یا باید بری ریمو کنی یا تو سالن مژه کار یبار به یکی گفت سیتریزین بخور خوب میشه البته با مسولیت خود مشتری! 💍♥️Married
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 یا باید بری ریمو کنی یا تو سالن مژه کار یبار به یکی گفت سیتریزین بخور خوب میشه البته با مسولیت خود م ... خیلی میترسم ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚