2777
2789
عنوان

به حرف شوهرم کنم‌یا مامانم؟ کمک

212 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها چطورین .

چند وقتی هست برای تصمیم گرفتن توی زندگیم دچار سردرگمی شدم و میخوام الان باشما درمیون بزارم که به تصمیم گیریم کمک کنین.

موضوع در رابطه با ادامه تحصیل هست این که بخوام ارشد رشته کامپیوتر بخونم یا نه   ، حالا اختلاف نظر بین شوهر و مامانم چیه و چه ربطی داره ؟ الان میگم.

من الان تو عقدم ۷ ماه از عقد میگذره تازه کارشناسی زبان انگلیسی تموم کردم و میخوام رشته کامپیوتر ارشد بخونم. 

انقدر اعصابم خورده شوهرم مدام میگه میخوام از اینجا مهاجرت کنیم ولی هیچ کارم نمیکنه منو زندگیو گزاشته تو آب نمک . اگر بخوایم بریم زبان به درد نمیخوره اونور نمیتونی باهاش کار کنی . 

از طرفی میگه شاید ۱ سال شاید ۲ سال دیگه اوکی شیم بریم.

مامانم میگه به هوای شوهرت درست و ول نکن بعدا نمیتونی دیگه درس بخونی .

ولی اون میگه نه ارشد به درد نمیخوره و بار علمی نداره !خودش ارشد داره.

چیکار کنم ؟ 

رشته زبان با کامپیوتر به هم ربط ندارن .

برم ارشد کامپیوتر دهنم سرویس میشه ولی دوست دارم کامپیوتر به شدت .

اگه جای من بودین ارشد کامپیوتر میخوندین؟ 

یا ارشد زبان؟ 

یا کلا نمیخوندین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظرم حرف مامانتو گوش کن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

برای مهاجرت ارشد بی ربط به کارشناسیت بخونی فکر کنم دچار مشکل میشی(اینو دربارش تحقیق کن، من چنین چیزی تو ذهنمه) 

یا باید کارشناسی کامپیوتر بخونی یا ارشد رشتتو

از نظرم حرف مامانتو گوش کن

میدونین بديش اینه که شوهرم جدی نمیگیره هیچیو.

رفتن مشخص نیست.

موندن مشخص نیست.

حتی نمیگه بریم خونه خودمون 

واسه همین مامانم میگه روش حساب باز نکنم

برای مهاجرت ارشد بی ربط به کارشناسیت بخونی فکر کنم دچار مشکل میشی(اینو دربارش تحقیق کن، من چنین چیزی ...

خب حداقلش یک چیزی تو ایران یاد گرفتم. 

اشکال نداره رفتم اونجا حداقل بهانه درس خوندنم هست.

اگه الان نخونم اونجا بریم به هوای کار ممکنه شوهر اجازه نده درس بخونم دیگه، ولی اگه بخونم راهم باز تره.

میدونین بديش اینه که شوهرم جدی نمیگیره هیچیو. رفتن مشخص نیست. موندن مشخص نیست. حتی نمیگه بریم خون ...

شعل همسرتون چیه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

هم رشته هستیم معلم

ببین ی چیزی بگم 

من همسر خاله ام همبشه سنگ مینداخت همش میگفت درس چیه درس درس  

خاله ام کارای خونه رو انجام میداد دهنشو میبست ولی درسشو با زور خوند 

فوق گرفت  الان شاغله 

اوایل ک مبخواست بره سرکار شوهرش هعی میگفت  چی کم داری مگه بری کار کنی . الان بری بهتون ۱۰ تومن میدن ماهی بیا من ماهی ۱۲ تومن میدم نرو سرکار 

خالمم گفت مولتو بزار تو جیبت من میخوام میتقل باشم بدونم چطوریه و ... 

بعد ی مدت خاله ام و شوهرش تا پای طلاق رفتن اون زمان خاله ام میگفت همین درس برام موند  ولی نگرفتن طلاق 

شمام درستو ول نکن تهش درس میمونه