2777
2789
عنوان

دوستم از باباش کتک خورده

170 بازدید | 8 پست

دوستم 27 سالشه از پدر الدنگش کتک خورده با داداشش بگو مگو کرده اونم گفتم احترام نگه نمیداری زده بینیش و شکسته ، خرجی هم هفته ای صد تومن میده، بنظرتون چه کنه 

چیکار میتونه بکنه ؟؟؟ شکایت ؟؟؟؟ ب کجا میرسه حرفش هیچ جا . نهایت تلاش کنه عروس شه از شر باباهه خلاص شه . باز شانسش بگیره ب گیر ی ادم‌بدتر از باباش نیفته

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اورژانس اجتماعی تماس بگیره باهاشون در میون بزاره راهنماییش کنن اگر میتونه برع سرکار یا دورکاری و خرجی اش رو دربیاره و تاجایی ک امکان داره مطیع پدرش باشه و اتو دستش نده تا ایشالا درست بشه

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...