2777
2789
عنوان

ام آر ای عوارض داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9120 بازدید | 27 پست

آره

کلا در طول زندگی چند بار بیشتر مجاز نیست انجامش.

خصوصا ام ار ای سر. من تصادف کردم ضربه مغزی شدم با این حال دکتر نذاشت انجام بدم گفت عوارض این بیشتر از ضربه است و اگه بعد سه روز علائم ضربه مغزی داشتی بیا اونوقت برات می نویسم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کل بدن میشه ام آر ای گرفت؟

ام ار ای بنظرم نده برو دکتر اگ نیاز باشه برات مینویسه ام ار ای بعضیا واقعن احتیاج دارن تو شهرای کوچیک‌نوبتیه بعضیا حق اون کسایی ک واقعن احتیاج دارن و باید مریضیشونو بفهمن میخورن کلا بدون مشورت دکتر واس خودت چیزی تجویز نکن

فک کنم نباید در سال بیشتر از ۳ بار انجام بدی عوارض داره  

من تو ی سال سه بار انجام دادم سالمم.عزیزم شما  حالا ی بار انجام دادن چیزی نمیشه.مشکلی نداشتم.دکتر برات تجویز کرده یا خودت میخوای بری

❤بیخود بی جهت صلوات❤
من تو ی سال سه بار انجام دادم سالمم.عزیزم شما  حالا ی بار انجام دادن چیزی نمیشه.مشکلی نداشتم.دک ...

من که ن 

استارتر سوال کرد 

اخه منم مادرم تو سه ماه سه بار دکتر براش نوشت 

دیگ دفعه سوم انجام نمیدادن میگفتن ن و ما انجام نمیدیم و ضرر داره و فلان 

با یه زوری قبول کردن 

ام ار ای بنظرم نده برو دکتر اگ نیاز باشه برات مینویسه ام ار ای بعضیا واقعن احتیاج دارن تو شهرای کوچی ...

من خیلی مریضی دارم اصلا وقت ندارم استرس میگیرم بدتر.گفتم بخاطر این که کامل مریضیت رو میفهمی خواستم انجام بدم

من برای زانوم رفتملباس یک بار مصرف میپوشیروی تخت میخوابی و وارد یا دستگاه میشیحدود یک ربع بیست دقیقه ...

ببخشید من ام آر آی از سر داشتم موقع انجام ام آر ای حس کردم به پشت سرم فشار اومد و الان دو روزه اون قسمت درد میکنه . 

میخوام ببینم شما هم بعد انجامش درد داشتید و اذیت شدید؟

ممنون میشم پاسخ بدیدد