2777
2789
عنوان

سلام بیاین نظر بدین خیلی ضروریه

192 بازدید | 9 پست

من این ماه باید برم برای شروع تخمک کشی (ای وی اف) و یه عمل داره و بعدش هم جنین رو انتقال بدن و 15روز استراحت کنم. دقیقا این کارا میوفته توی عروسی فامیل نزدیک شوهرم. و نمیتونیم بریم. 

شوهرم میگه این ماه نرو و یک ماه عقب بنداز

از اون طرف میترسم اگه عقب بندازم دکتر دوباره دیر نوبت بده و چند ماه دیگه منتظر بمونم و شوهرم هم هرماه داره داروی 1میلیون و نیمی می‌خره میخوره و باید دارو رو تمدید کنیم باز

9سالع بچه ندارم و خیلی وقته منتظرم

حالا موندم چیکار کنم

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بیخیال عروسی شم و درمانم رو طبق روال ادامه بدم
11
84%
برم عروسی و درمان رو عقب بندازم
2
15%
یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی داره عروسی چه روزی ازسیکلت باشه.بنظرم درمانتوشروع کن فقط عروسی رفتی نرقص چون موقع استفاده ازدارو ها تخمدان بزرگ‌میشه دولاراست نباید بشی حرکت زبادنباید داشته باشی.ممکن هست اصلا دکترجنین رافریزکنه انتقال نده برات.نهایت اگه کسی چیزی پرسید بگو پریودشدم اینبار خیلی درد دارم.

یا رب العالمین
ببین بستگی داره عروسی چه روزی ازسیکلت باشه.بنظرم درمانتوشروع کن فقط عروسی رفتی نرقص چون موقع استفاده ...

اونو که میتونم کاری بکنم. مهم اینه که اگه انتقال داد که نمیتونم برم چون باید استراحت کرد و از طرفی هم مکان عروسی راهش 1 ساعت و نیمه ست

یه صلوات مهمونم کنید
اونو که میتونم کاری بکنم. مهم اینه که اگه انتقال داد که نمیتونم برم چون باید استراحت کرد و از طرفی ه ...

حساب کن پریودت کی میشه روز عروسی چندم پریودت میشه.

ببین عروسی هم بعد انتقال میتونی بری ولی سعی کن دولاراست نشی کارسنگین نکنی.دیربرو تا کمتر خسته بشی.اصلا استراحت الان ردشده.خیلیا تهران انتقال میدن بعدش راه میفتن میره شهرستان کلی توراهن.شماهم استرس بخودت نده این مهمتره.هرجاهم رفتی باماشین طولانی بود هرنیم ساعت پیاده شو یکم قدم بزن

یا رب العالمین