2777
2789
عنوان

سرطان سینه

1087 بازدید | 28 پست

کسی اطلاعاتی داره؟؟آیا تنها باشی و بری دنبال درمان توانایی داره آدم؟ 

من نمیخوام خانوادم بفهمن. من تو شهر غریب و تنها زندگی میکنم. نمیخوام مادرم اینا نگران من بشن چون خودشم بیماره. از طرفی شیمی درمانی میدونم سخته. یکی باید کمک حالت باشه. نمیدونم چه کنم واقعا درمونده شدم.

سلام عزیزم خواهرم مریضه دوران شیمی درمانی واقعا درد کشید همه کاراشم ما انجام میدادم هر چند شوهرش اصلا کنارش نبود ولی اگ شوهرت کنارت هست و کمک حالته اکی هست ایشالا خوب میشی برات صلوات میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم

ان شالله خیلی زود صحت و سلامتیت رو ب دست بیاری

کاش ی رفیق صمیمی داشتی

ولی در هر صورت خودت باید خیلی زود قدمای اول رو برداری،بعدشم خدا بزرگه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خوب شد خواهرت

شیمی درمانی ۸ جلسه رفت سرطانش بد خیم شدید بود کردی ۳ الان عمل کرده یه ماه دیگه میره پرتو درمانی بعدش مشخص میشه انشاالله خوب شده باشه تو این شرایط باید شوهر ادم پشتش باشه ولی خواهرم شوهرش خیلی ادم بدیه اگ من بودم دوام نمیاوردم واقعا خواهرم قوی و محکمه

انشالله ک زود خوب میشید

خاله ی منم سرطان سینه گرفت خدارو شکر الان خوبه

بهترین کار روحیه خوبه و اگه دوستی یا خواهری ...باشه هنگام شیمی درمانی کنارتون باشه خوبه یه مدت درمانش زمان میبره و سخته ولی بالاخره تموم میشه و خوب میشید براتون آیه الکرسی میخونم 

شیمی درمانی ۸ جلسه رفت سرطانش بد خیم شدید بود کردی ۳ الان عمل کرده یه ماه دیگه میره پرتو درمانی بعدش ...

انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا شفا پیدا کنه براش حمد خوندم🤲💚

همیشه منم میگم ادم بدترین مریضی دنیارو هم داشته باشه یه یار و همراه خوب داشته باشه بخدا ک شکست میده هر سختی براش اسون میشه..روحیه از همچی مهمتره

خدا شمارو برای خواهرتون حفظ کنه🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

باید روحیه داشته باشی عزیزم گرید چند هستی؟؟؟

من هنوز بیوپسی و ندادم. دنبال یک دکتر خوبم. ولی کلا ارثی سرطانی داریم تو خانواده.تو سینه هام هر دو چند تا توده هست هم ماموگرافی کردم. هم سونو. گفت باید بری بیوپسی. ولی علایمشم دارم. الان سرفه هم زیاد دارم میترسم به ریه هامم زده باشه. همش فکرهای عجیب میاد تو ذهنم که نکنه منم مثل اقوام زود فوت کنم. خاله ام زیر شیمی درمانی تموم کرد