2777
2789
عنوان

سرطان سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 28 پست
از همگی ممنونم عزیزان مهربونم. اشکم در اومد. میدونید چون نمیتونم با خانواده هم حرفی بزنم. دلم گرفته ...

این روزای سخت همیشگی نیست و گذراس عزیزم

خدا خودش هواتو داره به خودش توکل کن 

اگه تونستی ۴۰ روز زیارت عاشورا بخون هدیه کن به 

شهید نوید صفری

ایشون خودشون گفتن هرجا باشم میام و حاجت رواتون میکنم

اگه حاجتتون به صلاح نبود روا نشد حتمن اون دنیا جبران میکنم

انشاالله حاجت میگیری🤲💚

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز بیوپسی و ندادم. دنبال یک دکتر خوبم. ولی کلا ارثی سرطانی داریم تو خانواده.تو سینه هام هر دو چ ...

به نظرم هر چ سریع تر برو دکتر واقعا این دست اوندست کردن خوب نیست سرطان خیلی زود میزنه به بقیه جا ها هر چ زود تر برو دکتر من اگ جات بودم همین فردا پس فردا میرفتم…

شیمی درمانی ۸ جلسه رفت سرطانش بد خیم شدید بود کردی ۳ الان عمل کرده یه ماه دیگه میره پرتو درمانی بعدش ...

خداراشکر ان شاالله که سلامتی شون و کامل بدست بیارن. براشون حمد شفا خوندم

به نظرم هر چ سریع تر برو دکتر واقعا این دست اوندست کردن خوب نیست سرطان خیلی زود میزنه به بقیه جا ها ...

آخه تو شهرستان دکتر خوب نیست. من باید برم تهران. منتظرم تعطیلی ها تموم بشه چند تا دکتر تهران زنگ بزنم ببینم چطوریه 

من هنوز بیوپسی و ندادم. دنبال یک دکتر خوبم. ولی کلا ارثی سرطانی داریم تو خانواده.تو سینه هام هر دو چ ...

عزیزم فکرای بد نکن.خواهر منم هی میگفت دنده هام درد میکنه دورازجون زده به دنده هام سرفه میکنم ریه هامو گرفته.خداروشکرهیچ کجا نزده بود. این فکرای سمیو بریز دور با انرژی برو دنبال کارات برای سلامتیت بجنگ.چندنفر دوروبرما گرفتن همه خداروشکر خوبن.تازه یکیشون بعد درمانش دوتا بچه دیگه هم آوارد انقدر به ذهنت فکرمنفی نیار با توکل به خدا برو از پا درش بیار عزیز دلم خوب میشی ان شاءالله مثل خیلیا🤗🤗🤗🤗

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
از همگی ممنونم عزیزان مهربونم. اشکم در اومد. میدونید چون نمیتونم با خانواده هم حرفی بزنم. دلم گرفته ...

الهی بگردم ان شاءالله که خیلی زود مراحل درمانت تموم میشه و سلامتیتو بدست میاری.بعد از شیمی درمانی بی حال میشی اگه کسی باشه در حد غذا درست کردنم کمکت کنه خیلی خوبه.ولی مامان من ی هم اتاقی داشت تنها زندگی میکرد خانوادشم شهر دیگه بودن قبل جلسه شیمی درمانیش چند تا غذا آماده میکرد برا دو سه روز اول که حالش خوب نیس.غصه نخور به امید خدا خیلی زود میگذره این روزا مامان من پارسال همین موقع متوجه توده تو سینش شد.چند روز دیگه درمانش کامل میشه فقط‌چند جلسه پرتو درمانیش مونده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
الهی بگردم ان شاءالله که خیلی زود مراحل درمانت تموم میشه و سلامتیتو بدست میاری.بعد از شیمی درمانی بی ...

ممنونم عزیزم با دعاهای شما ان شاالله. ببخشید مادر کدوم دکتر رفتن؟تهران هستن؟بیوپسی و کجا انجام دادن؟

عزیزم فکرای بد نکن.خواهر منم هی میگفت دنده هام درد میکنه دورازجون زده به دنده هام سرفه میکنم ریه هام ...

ممنون عزیزم. جدی ؟. خواهرتون چند سالشون هست؟خدا کنه. .برام دعا کنید عزیزم.خواهرتون چند وقت بعد شیمی درمانی بچه دار شدن؟

ممنون عزیزم. جدی ؟. خواهرتون چند سالشون هست؟خدا کنه. .برام دعا کنید عزیزم.خواهرتون چند وقت بعد شیمی ...

خواهش میکنم عزیز.۳۸سالشه.خدا ان شاءالله شفاتون میده فقط روحیه اتو بساز.دوست خواهرم بود ۲تابچه بعد درمانش آوارد دوتا هم از قبل داشت.چندروز پیشم دیدم خانم مستانه مهاجر زن پژمان بازغی هم سرطان رحم گرفتن.درمانش تموم شده خوب بود تو هم توکلتو بکن به خدا با انرژی برو هیچی جز خوب شدن برات مهم نباشه مطمئنم خوب خوب میشی.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
ممنونم عزیزم با دعاهای شما ان شاالله. ببخشید مادر کدوم دکتر رفتن؟تهران هستن؟بیوپسی و کجا انجام دادن؟

سمنان زندگی میکنیم ما.بیوپسی رو پیش ی سونوگراف تو شهر خودمون انجام داد.الان پرتو رو تهران داره انجام میده ی درمانگاه خصوصی هست پیش دکتر مسعودیان 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤