پسر شون که سن خر پیر داره از صبح دامیبیل دیبمبلشو شروع کرده یکم پیش بیدار شدم واقعا یکی چقدر میتونه بی تربیت بی شعور الاغ باشه سر صبحی صدای آهنگ باز کنه تازه نوزاد همسایه بغلی امونم به صداش بیدار شده الان گریه اونم میاد😐😐چندین بار تذکر دادیما ولی تا خانوادش پاشون میرسه بیرون این کل محل میترکونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همسایه پایینی منم مادرش نیست. پسرش دوسناشومیاره. میکشن. بو سیگارو مواد میاد
مایی که دختر طبقه پایینی وضعش مثله همسایه شماست چیکار کنیم دم به دقیقه هم بحث دارن از شانسم به بوی سیگار و قلیون حساسیت دارم انگار خفه میشم خدا لعنتشون کنه مفنگیا مراعات هیچ کسو نمیکنن
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
...عزیزم دعا بجونش بکن😎ما اینجا آپارتمان زنجان پارسال مقنی اومده سه برابر هزینه متعارف ی چاه خونگی گرفته چاهو کنده به چاه قبلی وصل نکرده گذاشته رفته...حالا مشکل واحدهای دوطرف که به چاه جدید وصلن حل شده...واحدهای وسط که به چاه قدیم وصلن از شدت بوی گند چاه خفه میشیم و پول واسه تخلیه چاه هم نمیدن میگن بمونه تا فاضلاب شهری بیاد ینی تا دو سال دیگه...ینی ی نفر دونفر پول بدن چاه مشاع همه تخلیه بشه...ینی ی مستند لازمه بنلم زنجان بدون نقاب ...تا لورل وهاردی مرحوم از اون دنیا غَش غَش بخندن وزارزاربگرین بحالمون...بخدا آشپزهاشون که ازروستا میان ..نون وغذایی که به حیواناتشون نمیدن جلو غریبه ومسافر میذارن ..میگن اینا گیجن...طعم حالیشون نمیشه...فقط بتیغیم..شیش لا پهنا ...زنجان وکلّاً آذربایجان گذ تون افتاد غذا با خودتون ببرین ...حتماً....ماشالامون بشه