2777
2789
عنوان

با صدای تخم سگ همسایه بالایی بیدار شدم خدا بگم چیکارشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسایه پایینی منم مادرش نیست. پسرش دوسناشو‌میاره. میکشن. بو سیگارو مواد میاد

مایی که دختر طبقه پایینی وضعش مثله همسایه شماست چیکار کنیم دم به دقیقه هم بحث دارن از شانسم به بوی سیگار و قلیون حساسیت دارم انگار خفه میشم خدا لعنتشون کنه مفنگیا مراعات هیچ کسو نمیکنن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

قبول دارم باید تو اپارتمان رعایت همسایه ها رو کرد و صداها نره تو وامد بقیه اما ۹ دیگه صبح زود محسوب نمیشه که بخاطر بیدار شدن عصبی شدید

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

...عزیزم دعا بجونش بکن😎ما اینجا آپارتمان زنجان پارسال مقنی اومده سه برابر هزینه متعارف ی چاه خونگی گرفته چاهو کنده به چاه قبلی وصل نکرده گذاشته رفته...حالا مشکل واحدهای دوطرف که به چاه  جدید وصلن حل شده...واحدهای وسط که به چاه قدیم وصلن از شدت بوی گند چاه خفه میشیم و پول واسه تخلیه چاه هم نمیدن میگن بمونه تا فاضلاب شهری بیاد ینی تا دو سال دیگه...ینی ی نفر دونفر پول بدن چاه مشاع همه تخلیه بشه...ینی ی مستند لازمه بنلم زنجان بدون نقاب ...تا لورل وهاردی مرحوم از اون دنیا غَش غَش بخندن وزارزاربگرین بحالمون...بخدا آشپزهاشون که ازروستا میان ..نون وغذایی که به حیواناتشون نمیدن جلو غریبه ومسافر میذارن ..میگن اینا گیجن...طعم حالیشون نمیشه...فقط بتیغیم‌..شیش لا پهنا ...زنجان وکلّاً آذربایجان گذ تون افتاد غذا با خودتون ببرین ...حتماً....ماشالامون بشه

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
ما هپ یک همسایه داریم ، خروس نگهداری می کنی توی ساختمان😂 زنگ زدیم شهرداری ، گفتن خیلی دوندگی دا ...

خو پس خیالم راحت شد آخه منم خروس دارم 😁

ولی آخر شبا میذارم تو کارتن که صب زود سر و صدا نکنه روزم نمی خونه فعلا

خو پس خیالم راحت شد آخه منم خروس دارم 😁 ولی آخر شبا میذارم تو کارتن که صب زود سر و صدا نکنه روزم ن ...

اسی می دونی اگر همسایتون بیاد گندم سمی بده به خروستون دستتون به هیچکدا بند نیست ؟🙂

با لحن تهدید امیز بخون 😂

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
اسی می دونی اگر همسایتون بیاد گندم سمی بده به خروستون دستتون به هیچکدا بند نیست ؟🙂 با لحن ته ...

کسی به حیاط خلوت ما دسترسی نداره فقط بالایی که خودشون پر سر و صدان شبا همکه تو کارتن میذارم تو اتاق که صب کسی رو بیدار نکنه

قبول دارم باید تو اپارتمان رعایت همسایه ها رو کرد و صداها نره تو وامد بقیه اما ۹ دیگه صبح زود محسوب ...

خدایی دیگه اینکه سر صبحی پاشی ترانه بزاری با صدای بلند  مردم آزاریه 

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤