2777
2789
عنوان

با صدای تخم سگ همسایه بالایی بیدار شدم خدا بگم چیکارشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 40 پست

ما هپ یک همسایه داریم ، خروس نگهداری می کنی توی ساختمان😂

زنگ زدیم شهرداری ، گفتن خیلی دوندگی داره شکایت کردن خودتون رفعش کنید

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هپ یک همسایه داریم ، خروس نگهداری می کنی توی ساختمان😂 زنگ زدیم شهرداری ، گفتن خیلی دوندگی دا ...

آره شکایت که اصلا نمیشه اینام اصلا ادب و فرهنگ ندارن بری باهاشون مث آدم حرف بزنی چن بار حرف زدم باهاشون منو متهم کردن

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

ما هم یه دونه از اینا داریم، بیشتر روزا دعوا میکنن و عربده میکشن. روزیم که دعوا نکنن با صدای بلند حرف میزنن.

آخه به سالی طرف شمال تهران، بعضی محله های ثروتمند نشین ، سر بعضی کوچه ها زنجیر کشیده بودن، نگهبون داشت. دلیل رو پرسیدم میگفتن فقط اهالی این کوچه میتونن واردش بشن، یا فقط به ادمای درست و حسابی خونه میفروشن...👌

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

من عاشققققق صدای خروسم،البته از دور

اول پیامتون رو خوندم ، خواستم بگم ایشالله همسایتون یک خروس براتون بیاره😂

که بعد قسمت دوم پیامتون رو خوندم 

خروسشون از ساعت ۴ صبح صدا می ده تا ۷🙄

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
ما هم یه دونه از اینا داریم، بیشتر روزا دعوا میکنن و عربده میکشن. روزیم که دعوا نکنن با صدای بلند حر ...

هرچی صفت بد بگی این همسایه ما داره صدا دعواشون هم گاهی میاد 

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
فقط تو فیلمای خارجی دیدیم زود میان رسیدگی میکنن ☹️☹️☹️☹️☹️

گفت اول باید بیای شهرداری ، یک فرم مر می کنی می بری دادگستری ، بعد از یک هفته یک نامه می دن به همسایتون و ...

قشنگ ۲ ماه کار داشت

اول پیامتون رو خوندم ، خواستم بگم ایشالله همسایتون یک خروس براتون بیاره😂 که بعد قسمت دوم پیامتون ر ...

بله طولانی که بشه عذاب آوره من گاهی که میرم مسافرت باغی جایی میشنوم و خوشم میاد 

اول پیامتون رو خوندم ، خواستم بگم ایشالله همسایتون یک خروس براتون بیاره😂 که بعد قسمت دوم پیامتون ر ...

من با صدای خروس خیلی ذوق می کنم کاش دور و برمون یکی داشت. یه صدایی میاد ولی خیلی دور وضعیفه