2777
2789
عنوان

با صدای تخم سگ همسایه بالایی بیدار شدم خدا بگم چیکارشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 40 پست

ما هپ یک همسایه داریم ، خروس نگهداری می کنی توی ساختمان😂

زنگ زدیم شهرداری ، گفتن خیلی دوندگی داره شکایت کردن خودتون رفعش کنید

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هپ یک همسایه داریم ، خروس نگهداری می کنی توی ساختمان😂 زنگ زدیم شهرداری ، گفتن خیلی دوندگی دا ...

آره شکایت که اصلا نمیشه اینام اصلا ادب و فرهنگ ندارن بری باهاشون مث آدم حرف بزنی چن بار حرف زدم باهاشون منو متهم کردن

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

ما هم یه دونه از اینا داریم، بیشتر روزا دعوا میکنن و عربده میکشن. روزیم که دعوا نکنن با صدای بلند حرف میزنن.

آخه به سالی طرف شمال تهران، بعضی محله های ثروتمند نشین ، سر بعضی کوچه ها زنجیر کشیده بودن، نگهبون داشت. دلیل رو پرسیدم میگفتن فقط اهالی این کوچه میتونن واردش بشن، یا فقط به ادمای درست و حسابی خونه میفروشن...👌

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

من عاشققققق صدای خروسم،البته از دور

اول پیامتون رو خوندم ، خواستم بگم ایشالله همسایتون یک خروس براتون بیاره😂

که بعد قسمت دوم پیامتون رو خوندم 

خروسشون از ساعت ۴ صبح صدا می ده تا ۷🙄

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
ما هم یه دونه از اینا داریم، بیشتر روزا دعوا میکنن و عربده میکشن. روزیم که دعوا نکنن با صدای بلند حر ...

هرچی صفت بد بگی این همسایه ما داره صدا دعواشون هم گاهی میاد 

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
فقط تو فیلمای خارجی دیدیم زود میان رسیدگی میکنن ☹️☹️☹️☹️☹️

گفت اول باید بیای شهرداری ، یک فرم مر می کنی می بری دادگستری ، بعد از یک هفته یک نامه می دن به همسایتون و ...

قشنگ ۲ ماه کار داشت

اول پیامتون رو خوندم ، خواستم بگم ایشالله همسایتون یک خروس براتون بیاره😂 که بعد قسمت دوم پیامتون ر ...

بله طولانی که بشه عذاب آوره من گاهی که میرم مسافرت باغی جایی میشنوم و خوشم میاد 

اول پیامتون رو خوندم ، خواستم بگم ایشالله همسایتون یک خروس براتون بیاره😂 که بعد قسمت دوم پیامتون ر ...

من با صدای خروس خیلی ذوق می کنم کاش دور و برمون یکی داشت. یه صدایی میاد ولی خیلی دور وضعیفه