2777
2789
عنوان

شرط باباتون برا خاستگاراتون چیبود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 45 پست
فک کنم هیچکی خانوادش به سختگیری من نبسس

چرا جدا از شوخی من چندماه طول کشید تا مامانمو راضی کنم بابام اوکی بود چون شوهرمو دوس داشت میگف پسر خوبیه مامانم نمیخاست 

از ی طرفم پدر ناتنی داشتم اذیتم میکرد شوهرمم خیلی از اون بدش میومد یه دلیل اینکه میخاستیم زود ازدواج کنیم همین بود شوهرم میگف نمیخام بمونی اونجا اذیت شی 

پدر ناتنیم یه عذابای روحی بهم میداد باور کن تا مرز روانی شدن میرفتم ی شب واقعا خستم کرد میخاستم خودکشی کنم🤦🏻‍♀️😂اونم با چی قرص استامنیفون ولی لامصب وقتی خوردمش نفسم بالا نمیومد تقریبا سه تا خشاب خوردم😂🤦🏻‍♀️

ولی یادمه شوهرم ۷ بار اومد خاستگاری تا راضی شدن 

ولی از شرایطش بگم تو جیبش ۵۰۰ تومنم نداشت پدرش گفت تا خودشو جمع و جور کنه من پشتشم شیش ماه اول درگیر بودیم از اون به بعدش در هرحال کار کردنه عروسی نگرفتیم ولی یه جا زندگی میکنیم عروسیمون سال بعده 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم خداروشکر😂 تو چالشای زندگی کنارهم بودن خودش یه نعمته😅

آره ولی عجب چالشایین بخدا 

ادم میمونه چیکار کنه 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
فک کنم هیچکی خانوادش به سختگیری من نبسس

شرط های بابای منو بشنوی چی میگی 

۷ سال با پسرعمم دوس بودم 

اول گفت سربازی 

بعد درسش تموم شه 

بعد ماشین بخره 

خونه داشته باشه 

ازش چه ایرادهایی که نمیگرفت بابام خودش مهندس معماریه منم مهندسی معماری خوندم پسرعمم همینطور بعد میگفت این رشته چرت چیه؟اسمش چرا انقدر شبیه سوسولاست،چرا موهاشو مثل خروس زده؟و...

در اخر بعد ۷ سال راضی شد

مامان آراز و دنیز😍❤
چی بگم والا یکی داره اینجوری یکیم مثل من ندارم حسرتش موند ب دلم

مامان من  سر من حامله بوده طلاق میگرن از ۹سالگی به بعد دیگه ندیدمش عروسیم نبود موقع زایمان نبود حتی تولد ۱سالگی نوه هاشم نبود😭😭😭😭

مامان من  سر من حامله بوده طلاق میگرن از ۹سالگی به بعد دیگه ندیدمش عروسیم نبود موقع زایمان نبود ...

عزیزم چقدر تلخه هیچ خبری ازش نداری حتما دوباره ازدواج کردن ک از دخترش بیخبره

اره همون نه. سالگیم ازدواج کرد پسر دارم شد 

بعضی پدرها خیلی بی عاطفه میشن نمیدونم چرا بیشتر تایپکها رو ک میخونم میگم باز درد من از اونی ک پدر داره و سراغی ازش نمیگیره کمتره از خدا میخام اینقدر تو زندگیت شاد باشی ک جای خالیشو هیچوقت حس نکنی عزیزم