نامزدم میخاد بیاد جلو ولی مینرسه اخه خونه نداره بابامم هرکی تماس میگیره اولین سوالش خونه داری یا نه اگه نداشته باشه میگه نه
میدونم خانوادم خوبمو میخوان ولی بنظر من تا این حد سختگیری جالب نیس دورو اطرافیانمو دیدم که همه یه چندسال عقد بودن بعد باهم خونه خریدن ولی بابام قبول نداره
نظر شما چیه؟
من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
نمیدونم شرایطش چیه 😐😶 ... ولی چندتا خواستگار که اومدن ، گفت هر چی دخترم بگه
آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
یکیو میشناختم همه اینارو داشت ولی باباش به خاطر اینکه بیمه تامین اجتماعی نداشت میخواست جواب رد بده😐 کلی خواهشو تمنا اخرش رفت بیمه گرفت باباهه رضایت داد!😐
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. . .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️