قراره عید بیان نشون کنیم البته هنوز جواب قطعی ندادم..الان یکساله که اومده خواستگاری..بهم میگه خشکی اصلا محبت کلامی نداری بهم ابراز علاقه نمیکنی..راستش تا الان دلم زیاد باهاش نبود بخاطر اینکه ی نفر دیگه رو دوست داشتم ولی تکلیفمو مشخص کردم الان رفته رفته مهرش ب دلم نشسته..چجوری آخه با محبت باشم
بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خلاصه یکاری نکن که بعدا پشیمون شی نتونی به کسی بگی
اینکه الان میگی مهرش به دلم افتاده شاید یه حس گذرا باشه شایدم به خودت تلقین کردی خوب فکراتو بکن ببن اونی که دوسش داری رو میتونی فراموشش کنی خیلی سخته ادم با یکی بشینه و بخوابه که اصلا هیچ حسی بهش نداره حتی دیدنشم کلافش میکنه
ارع متاسفانه دلم میسوزه براش ..میگه کله امید زندگیم تویی من مرده بودم تا تورو دیدم نمیدونم چ کنم&nb ...
😐💔 ببین توروخدا از روی دلسوزی زندگیتو نابود نکن خدایی هم ب خودت ظلم میشه هم اون اگ واقعا حسی نداری و فقط ترحم و دلسوزیه بهمش بزن بعدها بابت این تصمیم خداتم شکر میکنی