2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته خیلی

144 بازدید | 4 پست

شوهرم رفته سفر من با بچه هام خونم ،مامانم اومد بهم سر زد رفت اصلا نگفت حالا یه وعده بیاید اونجا دلتون نگیره ،فقط اوج محبتش اینه شب به شب بیاد یه سر بزنه آخه آدم انقد غریب مادرشم نگه بیا خونه من یه چند ساعت ،راهمون هم بهم نزدیکه خیلییی دلم گرفته انقد که الان با پسرم درددل کردم ….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که همون مادره هم نزدیکمون نیست بیاد سر بزنه چی،؟؟؟بخدا ۳سال دکترا قبول میشم نمیرم چون هیچ کس نیست بچم نگه داره شرایطش نیست امسال ارشد شرکت کردم ازمون اموزش وپروش بتونم شرکت کنم بچم بزرگتر شده بزارمش مهد برم که از قضا حامله شدم حالا دوباره ۴سال باید صیبرکنم تا این یکی بزرگ شه بخدا نمیدونم ملت با بچع و شوعر چجوری به همشون میرسن ما کمک نداریم حامی نداریم یا تنبلیم پشتکار نداریم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ما که همون مادره هم نزدیکمون نیست بیاد سر بزنه چی،؟؟؟بخدا ۳سال دکترا قبول میشم نمیرم چون هیچ کس نیست ...

وقتی از  آدم دور باشه که توقعی نیس  که بگه پاشو بیا پیشم