2777
2789
عنوان

یه شب گندی داشتیم ما بیاین

351 بازدید | 23 پست

رفتیم پارک ک همسرم و بچه ها دوچرخه بازی بکنند 

همسرم یه هو کلی رکاب زد رفت جلو مسخره بازی در آورد 

بچه ها نتونستن بهش برسن شروع کردن ب جیغ زدن و 

پسرم که کلا دنبال دوچرخه پدرش دوید 

و تقریبا برا یه ربع گم شد 

نمیدونید چ اعصابی ازم خرد شد تا پیداش کردم تو اون شلوغی 

بعد زدمش خدا منو بکشه سرزنش نکنید زدمش چون ابروم رو بردن 

بعد دیدم شوهرم خندان داره میاد 

چنان دعوایی باهاش گرفتم 

دیگه با اعصاب قاطی و یه حال افتضاح سوار ماشین شدیم 

اومدیم خونه رفت تو اتاق درو بست 

دلم فقط این وسط برا بچه هام کباب شد کتک خوردن 

گریه کرذن 

رفتم براشون از هایپر کنار خونه بستنی و چندتا خودکار رنگی خریدم 

دلم سوخت 

منو سرزنش نکنید باشه؟

والا خودت گند زدی به شبتون😐😐😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خودت گند زدی به شبتون😐😐😐

جای من بودی چکار میکردی؟؟؟ 

شلوغ بود 

بچه هام رو گم کردم 

همسرم اون وسط مسخره بازیش گل کرده بود 

بچه ها خیلی وابسته باباشون هستن نمیذارن یه دقیقه بره اون طرف تر 

اون ک این اخلاق بچه ها دستش بود 

پس نباید اینکارو می‌کرد 

روانی

بچه گم کردن خیلی سخته

حق داری

منم دخترم رفته بود چادر صداش در نمیومد کل همسایه دنبالش گشتیم فکر کردیم گمشده بعدم پیداش کردیم دعواش کردم

اشکالی نداره اون لحظه دست خود ادم نیست

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

دیدی بچه میفته خودش آسیب میبینه مامانه هم یه دونه میخوابونه زیر گوشش که چرا افتادی شماهم دقیقا همونکارو کردی اما صددرصد این واکنشتون در اثر استرس و غیرارادی بوده فردا یه روز خوب براشون بساز و از دلشون دربیار

سرزنش نکنیم؟؟ چشم

افرین و هزار بار درود که بچه هات رو زدی

باریک الله ماشالله به تو 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مقصر شما نیستین مقصر پسر بزرگ خانوادس (پدر)ک جوگیر شد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
گلم حقت میدم تو مادری عزیزم نگران بچه هات شدی . فقط دلیلشو ب بچه هات توضیح بده فردا 

کوچیکن 

ولی دیگه بعدش خواستم جبران کنم اما دلم اروم نیس 

گفتم سرزنش نکنید بچه ها من خودم حالم خوب نیس

فککنم کتک زدن بعد گمشدن بچه و پیدا شدنش غیرارادیه

یبارم من تو محوطه فرهنگسرا نشسته بودم ی مادری هراسون دنبال دختر ۷ سالش میگشت مدتها گشت اخر دختره ریلکس ازدور اومد مادره تا دیدش یکی زد تو گوش بچه!

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

درکت میکنم.یه بار دختر ۶ سالم تو پیاده روی شوخی شوخی از ما جلوتر راه افتاد اولش می خندیدیم،اونم سرعتش رو زیاد کرد و استرس شدید گرفتم هر چی به پسرم می گفتم بدو دنبالش اونم خنده اش گرفته بود نمیتونست بدوه😁خودم هم می دویدم سرعتم کم بود،شوهرم  دنبالش دوید منم داد میزدم اسمشو🤭اصلا گوش نمی داد یعنی اوضاعی بود🤣منم بعدش که همسرم آوردتش کلی دعوا و اعصاب خوردی داشتم.یعنی الان که فکر می کنم هم استرس گرفتم هم خنده

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی