2777
2789
عنوان

یه شب گندی داشتیم ما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 23 پست
جای من بودی چکار میکردی؟؟؟  شلوغ بود  بچه هام رو گم کردم  همسرم اون وسط مسخره بازی ...

باشه عزیزم من بودم اونجا چیزی نمیگفتم درک میکنم سخته

وقتی اومدیم خونه بچه ها خوابیدن اون موقع با شوهرم حرف میزدم حالیش میکر م که کارش خطرناک بوده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
سرزنش نکنیم؟؟ چشم افرین و هزار بار درود که بچه هات رو زدی باریک الله ماشالله به تو 

میشه بری از تاپیک من بیرون 

نگفتم کار خوبی کردم 

نگفتم که مقصر نیستم 

خواستم حرف بزنم درد دل کنم 

برو لطفا 

من خودم داغونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا کلا بیخیالن

خودتو سرزنش نکن عزیزم،فقط یکم از کوره در رفتی اونم چون رو بچه هات حساسی و نگران بودی که اتفاقی نیفته

ولی بنظرم سعی کن تو موقعیتای بعدی بتونی خودتو کنترل کنی

بعدا به شوهرت و بچه هاتم دلیلشو و حال و موقعیتتو توضیح بده و از دلشون در بیار

وپس ازمن کسی تکرار من نخواهدشد💚🌱

فککنم کتک زدن بعد گمشدن بچه و پیدا شدنش غیرارادیه یبارم من تو محوطه فرهنگسرا نشسته بودم ی مادری هرا ...

ی بارتو خیابون ی پسر۱۰ ۱۱ساله ماشالله هیکلی گم شده بود و تو خیابون قدم میزدوگریه میکرد بردمش کنار گفتم شماره مامانتو بگو زنگ بزنم بلد نبود😐گفتم خب گریه نکن من تا مامانت بیاد همینجا میمونم چن دقیقه ای گذشت مامانه اومدچنان چشم غره ای ب این بچه رفت ک من و همسرم ترسیدیم😆

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
فککنم کتک زدن بعد گمشدن بچه و پیدا شدنش غیرارادیه یبارم من تو محوطه فرهنگسرا نشسته بودم ی مادری هرا ...

نمیدونی چ موقعیت افتضاحیه 

خدا سرکسی نیاره 

هرچی نگاه میکرذم دیدم نیس 

از شوهرم کفری بودم 

داشتیم از ترس و عصبانیت منفجر میشدم 

بخدا نمیدونید چ گذشت اخه

کارت عادی بود عزیزم

منم اگه بودم دقیقا همین کارو میکردم

انگار غیر ارادی هست این کارمون از فشار استرسی هست که وارد میشه بهمون

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
نمیدونی چ موقعیت افتضاحیه  خدا سرکسی نیاره  هرچی نگاه میکرذم دیدم نیس  از شوهرم کف ...

من بهت حق میدم کاملا غیر ارادی بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کارت عادی بود عزیزم منم اگه بودم دقیقا همین کارو میکردم انگار غیر ارادی هست این کارمون از فشار است ...

اصلا نفهمیدم چکار کرذم 

لجم گرفته بو. هم از همسرم ک بچه بازی در آورد هم بچه ها ک یه جوری گریه میکرذن انگار پدرشون مرذه