2777
2789
عنوان

رابطع سمی

107 بازدید | 16 پست

۱سال نیمه بای ادم عصبی پرخاشگر مودی بی تعادل سیگاری هر ۵دیقه ۴تا میکشه توهر دیتمون تورابطم این ادم ۳ماه یاکمتر توسال هس بعد کات میکنه بعد ی ماه میاد باز میره تاالان ۶ ۷باره کرده منم از سر وابستگی بی صاحابم قبولش میکنم اتدفع میخام یبارم ک شده قبلی ک بره من برم نمیتونم کسی تجربه داشته اخه رفتاراشم سردع روانی شدم فازه این ادم چیه چرا میره میاد ده بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم🙂خدایا میدونم اشتباهه ادم نمیشه روانیع بااینکه بارها رفته من نمیتونم بزارمس کنار دارم سعی میک ...

کرج یا تهران نیستی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 

اون اصلا تورو نمیخاد چرا هربار که دوراشو زد و اومد قبولش میکنی؟؟؟؟ببخشید ولی انقد ارزش خودتو پایین تر از خودش میدونی؟؟اگه یذره شخصیتت برات ارزش داره و خودتو یکم دوست داری ترکش کن بلاکش کن دیگم هیچوقت بهش فکرنکن

🤎انسان باشیم🤎

اون اصلا دوستت نداره. اون فقط یه خودشیفتست که فکر میکنه صاحب کل این جهانه 

میره و میاد که مطمئن بشه که تو به جز اون به کس دیگه ای نمیتونی فکررکنی. خوششون میاد آدما درگیرشون باشن و بچسبن بهشون و بهشون فکر کنن و حرف بزنن راجبشون شاید حتی تحریک جنسی هم بشن..

منم توی همچین روابطی بودم. خیلی هم سخته که جدا بشی چون بازی روانی راه انداخته باهات. 

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که سیم کارتت رو بسوزونی یا از همه جا(تاکید می‌کنم همه جا) بلاکش کنی برای همیشه.

خیلی تحریک میشی که برگردی ولی دائم باید به خودت یادآوری کنی که ایندفه قرار نیست با بقیه دفعات فرقی داشته باشه

اون اصلا تورو نمیخاد چرا هربار که دوراشو زد و اومد قبولش میکنی؟؟؟؟ببخشید ولی انقد ارزش خودتو پایین ت ...

🙂🙂🙂🙂من خودم حس بی ارزشی دارم افسردم ولی گیر افتادم دارم سعی میکنم برم برا همیشه قدربددونه