2777
2789
عنوان

ده روز اول حقوق تمومه چرااااا

292 بازدید | 20 پست

اصن چرابایداین خرابشده دنیا بیام

چرا خدا عقل سالم بهم نداد ک انتخاباتمو بافکروعقل انجام بدم؟خدا همیشه ب من بدهکاره ب خودش قسم.

ماهی ۲۵حقوق بداز کارم میره اسنپ نهاین ۳۰۰الی ۵۰۰

ولی همیشه وسط ماه کم میاریم یه ۵ ساله پیش دبستانی دارم یکیم شیرخشکی وپوشک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همینیم...من خونه دارم شوهرم کارمند...بخدا با دریافتی حقوق ۱۸ تومن با یه بچه و مستاجری به زووور سر میکنیم...

دو تا برادر مجرد دارم امشب میخاستیم بریم عروسی،بخاطر اینکه آبگرمکن خونه بابام خیلی وقته درست حسابی گرم نمیکنه

داداشم از عصبانیت حموم نرفت و کلی دادو بیداد بپا کرد که چرا وقتی توانایی خرید یه آبگرمکن رو نداشتین بچه آوردین؟؟؟

به والله راست میگه....

من که تو زندگیم هر بدبختی کشیدم از بی پولی بوده

همه همینن باور کن تو از زندگی بقیه خبر نداری فقط ظاهر میبینی فقط دعا کنید مریض نشیم هیچکدوممون واقعا سخته تو این دور زمونه این ویروسه یه چیز عادیه پوست مارو کند نزدیک ۳تومن خرج گذاشت پشت دستمون

ما هم همینیم...من خونه دارم شوهرم کارمند...بخدا با دریافتی حقوق ۱۸ تومن با یه بچه و مستاجری به زووور ...

داداشت الان میتونه کارکنه چرا کمک حال نمیشه؟ آبگرمکنم درست کنه