dokhtarbakhtiari1125 مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 عنوان اومدیم دعوت خونه پدرم هر چی زنگمیزنم شوهرم نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 88 پست سلام خانوما اومدیم دعوت خونه پدرم شوهرم گفت تا ساعت نه میام هر چی زنگ میزنم جواب نمیده همیشه هم همنطوره چیکار کنم امشب ب پدرم بگم ؟ کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله 1402/06/23 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbakhtiari1125 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 واااای چقدر سخته واقعا اون لحظه ادم فقط خودخوری میکنه و حرص مخصوصا خانواده خود ادم چی بکم بعضی ها مر ... هر بار خونه بابام دعوت شدیم همینطوره همش ی بهونه خسته شدم کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 خب نیاد جهنممنو خواهرمم همیشه بی شوهر میریم خونه پدرم بقول بابام هر که اومد قدمش بر چشم نیمدم جهنم والا غصه چیو میخوری آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بانو۷ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 6187 حالا باین اعصاب چطور اومدی اینجا پیام میزاری .🤔🤔🤔🤔 خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 18191 همیشه صبر کن با اون برو زودتر نرو هیچ وقت لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
dokhtarbakhtiari1125 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 یه بار خودت قاطعانه با شوهرت صحبت کن بگو اگه قراره این رفتارتو ادامه بدی حتما به بابام میگم ، ضمن ای ... با خانوادش ک من قطع رابطم ولی خودش رفت و امد داره کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
dokhtarbakhtiari1125 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 حالا باین اعصاب چطور اومدی اینجا پیام میزاری .🤔🤔🤔🤔 والا دیگ اینقدر حرص خوردم گفتم ی کمک ازتون بگیرم کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
dokhtarbakhtiari1125 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 همیشه صبر کن با اون برو زودتر نرو هیچ وقت چون سر کاره منو میاره عصر خودش برا شام میاد کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6759 هر بار خونه بابام دعوت شدیم همینطوره همش ی بهونه خسته شدم کجا میره مگه نمیاد؟ ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
بانو۷ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 6187 والا دیگ اینقدر حرص خوردم گفتم ی کمک ازتون بگیرم عزیز اول علتشو بپرس چرا نیومده .شاید دلیل داشته باشه.اگه منطقی بود که اوکیه. اگه نبود به موقع تلافی کن .من که این مدلیم .حال شما خوددانی خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
dokhtarbakhtiari1125 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 539 کجا میره مگه نمیاد؟ رفیق بازی و گیم نتی واین چیزا کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
سیبیلو۷۷ عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 999 از عصر اومدم من مشکل همینجاست .وقتی جایی دعوت شدین حتی خونه پدر سعی کن باهم برید اون مهمونی نه جدا جدا 🌼
fatemehgoli76 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 3644 با خانوادش ک من قطع رابطم ولی خودش رفت و امد داره هیچی نگو بشین شامتونو بخورید بگو شوهرم گفته دیر میام بعدم که اومد بگو دیر اومدی شام خوردیم سلام 😍
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6759 رفیق بازی و گیم نتی واین چیزا واقعا که ادم چی میگه توهم میدونی اینجوریه خودت تنها برو خونه پدرت بگو نیست سرکاره یه بهونه بیار اینجوری میکی میاد بعد نیاد بیشتر ابروریزیه ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
yaaasaaamiiin عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1349 با خانوادش ک من قطع رابطم ولی خودش رفت و امد داره پس بگووو واسه همینه که نمیاد
ماهک2۷۲ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2085 معتاد نیس?چون مرد هایی که معتاد هستن وقتی با رفیق شون پا بساط هستن خیلی بی حوصله هستن و دوست ندارن جایی برن چون قیافه شون هفته به هفته داغون میشه خدایا شکرت بابت همه چی .💚