2777
2789

بنده خدا انقدر تو هوای آلوده ن میرن شمال یکم نفس بکشن

برا شمالیا خوبه ک کلی پول ب جیب میزنن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده خدا انقدر تو هوای آلوده ن میرن شمال یکم نفس بکشن برا شمالیا خوبه ک کلی پول ب جیب میزنن

زرنگ تر از شمالیا ندیدم قشنگ میکنن تو پاچهت شیک و مجلسی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

میخواین مسافرت بیاین این همه وقت میومدین، تا یه تعطیلی میشه همه میان سمت شمال، ایران جاهای دیدنی زیاد داره، اصلا جاده های شمال شهرهای شمال ظرفیت این هجم از مسافر رو نداره، اصلا خوش میگذره وقتی همش ترافیکه، همه جا شلوغه

زرنگ تر از شمالیا ندیدم قشنگ میکنن تو پاچهت شیک و مجلسی

اره بخدا اجاره سوییت و ویلا ک خداتومن

میوه و غذا ک وامصیبتا

بعد غرم میزنن ک چرا میاین

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
میخواین مسافرت بیاین این همه وقت میومدین، تا یه تعطیلی میشه همه میان سمت شمال، ایران جاهای دیدنی زیا ...

خب اینقدر جاهای رفاهی و تفریحی نزنید جذب نکنید تا نیان ،،،وقتی استقبال هست چرا نیان،،شما تو اون سه روز برو جنوب ک اذیت نشی

اره بخدا اجاره سوییت و ویلا ک خداتومن میوه و غذا ک وامصیبتا بعد غرم میزنن ک چرا میاین

هیچوقت یادم نمیره قبل گرونیا فکرکن همه جا روسری خیلی گرون میبود میگفتن ۲۰۰ تو شمال روسریا میگفتن ۳۵۰.

اصفهان و مشهد هم همینطوره میبینن مسافری قیمت دوبل میکنن. مشهد که میری میگن مانتوهامون تهرانیه برای همین گرونتر میفروشن. بقیه جاها نمیدونم تو ۲۶سال عمرم همین سه تا رفتم😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.