2777
2789
شمال بیاین کسی نمیگه نیاین، من کارم وابسته به مسافر نیست که بخوام از اومدنشون سود ببرم

جاهای دیگه هم همچین ارزون نیست، غر میزنیم چون اینقد شلوغه نمیتونیم بریم تو شهر، اگه سمت تهران کار ضروری داشته باشیم به خاطر یه طرفه بودن نمیتونیم بریم، همه جا صفه نمیتونیم بنزین بزنیم، نمیتونیم نون بخریم و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت یادم نمیره قبل گرونیا فکرکن همه جا روسری خیلی گرون میبود میگفتن ۲۰۰ تو شمال روسریا میگفتن ۳۵۰ ...

دیگه کمتر کسی لقمه حلال براش مهمه، 

ولی من شیراز رفتم واقعا متفاوت بودن اصلا مهم نبود ک مسافر هستی واقعا آدمهای خوبی هستن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دیگه کمتر کسی لقمه حلال براش مهمه،  ولی من شیراز رفتم واقعا متفاوت بودن اصلا مهم نبود ک مسافر ...

اخ ارههه منم شیراز رفتم خیلی مردم عشقی دارن از قلم انداختم چون ماهن😍❤

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اخ ارههه منم شیراز رفتم خیلی مردم عشقی دارن از قلم انداختم چون ماهن😍❤

اره واقعا گلن گل😍😍

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خب دیوار بکشید در بزارید و دونه دونه راه بدید چاره نیست 

من برا خود مسافرا گفتم که تو جاده موندن   توی تونل موندن، والا من که تو خونه ی خودم نشستم، بعدش مگه باهم دعوا داریم ، اگه شمال گرونه برای من بومی هم گرونه، این از بدی اومدن مسافراست

چه دقیقی شما، مشکل من فقط غلط املایی بود

😂😂امروز کرمم گرفته وگرنه خودم اشتباه تایپی زیادی دارم هی ادیت میزنم

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

همه رو با یه چوب نرونین، باید شمال زندگی کنین تا بفهمین من چی میگم یکی از نزدیکام تو بیمارستان تهران بستریه، میخواستیم بریم عیادت پنج شنبه جاده به سپت شمال یه طرفه بود، جمعه اومدیم تا رسیدیم ، از ساعت ۱۲ به سمت تهران یه طرفه شد، مجبور شدیم از یه راه دیگه برگردیم که هم تو ترافیک موندیم هم راهمون کلی دور شد