شمال بیاین کسی نمیگه نیاین، من کارم وابسته به مسافر نیست که بخوام از اومدنشون سود ببرم
جاهای دیگه هم همچین ارزون نیست، غر میزنیم چون اینقد شلوغه نمیتونیم بریم تو شهر، اگه سمت تهران کار ضروری داشته باشیم به خاطر یه طرفه بودن نمیتونیم بریم، همه جا صفه نمیتونیم بنزین بزنیم، نمیتونیم نون بخریم و...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب دیوار بکشید در بزارید و دونه دونه راه بدید چاره نیست
من برا خود مسافرا گفتم که تو جاده موندن توی تونل موندن، والا من که تو خونه ی خودم نشستم، بعدش مگه باهم دعوا داریم ، اگه شمال گرونه برای من بومی هم گرونه، این از بدی اومدن مسافراست
همه رو با یه چوب نرونین، باید شمال زندگی کنین تا بفهمین من چی میگم یکی از نزدیکام تو بیمارستان تهران بستریه، میخواستیم بریم عیادت پنج شنبه جاده به سپت شمال یه طرفه بود، جمعه اومدیم تا رسیدیم ، از ساعت ۱۲ به سمت تهران یه طرفه شد، مجبور شدیم از یه راه دیگه برگردیم که هم تو ترافیک موندیم هم راهمون کلی دور شد