2777
2789

خانما دیشب یه کیلو میگو پاك شده خریدم، اندازش نسبتا کوچیکه. امروز درست کردم با سیر خورد شده و نمک و زردچوبه، موقع سرخ کردن خییییییییلی بو‌ میده و اینکه خیلی کوچیکتر شدن، آب شدن کلا. خیلی هم سفت شدن. چجوری باید درست کنم که سفت نشن و بوش بره؟؟؟ حیفه پول واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اتفاقا بلد باشی خیلی خوبه 

تو آب لیمو و نمک و زعفرون و فلفل هم سیاه هم قرمز و چند تا دونه برگ بو گاهیم میتونی سس مایونز بزنی  بخوابن چند ساعت بعد تفت بده 

زیاد سرخ کردی سفت شده 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز