2777
2789

دوستان من لوبیا سبز میگیرم خرد میکنم و فریز میکنم.

بعد موقع استفاده میشورم و بعدش آب پز میکنم و در انتها آبکش میکنم ...

شوهرم امشب میگفت بشورش بعد خردش کن منم گفتم چون روش انجماد زایی میکروب از بین میبره و جوشاندن لوبیا هم باز باعث از بین رفتن میکروب میشه دیگه نیاز نیست اولش بشورم و بعد خرد کنم... به نظرتون کارم اشتباهه؟ تاثیری داره چون جوشیده میشه و فریز میشه ؟ 

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

خورد میکنم 

میشورم 

بعد سرخ میکنم 

بعد فریز میکنم 

این آخرین باری که گرفتم یکم گلی بود . اولش یه بار مجبور شدم آبکشی کنم گلا بره.

دیدم چقدر بهتره . تصمیم گرفتم آبکشی اولم به مراحلم اضافه کنم.

یا حداقل قبل خورد کردن بشورم. بعد خورد کنم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
مامان من همیشه میشوره بعد میزاره فریزر نمیدونم😶

از نظر علمی چی؟ به نظرت میکروب زدایی میشه با جوشیدن و انجماد یا با شستن میکروب میره؟ چون طبق دانسته هام مطمئن بودم انجماد و جوشاندن خیلی قویه 

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
من  خورد میکنم  میشورم  بعد سرخ میکنم  بعد فریز میکنم  این آخرین باری ...

پس به نظرت فرقی نداره خرد کنم و بعد بشورم؟ شوهرم میگه خرد کنی و بشوری میکروب هاشو پخش کردی! منم گفتم درهرصورت وقتی فریز بشه و جوشیده بشه چه فرقی داره؟ دیگه ول کن نیست حرف خودشو میزنه

ولی من دیگه تصمیم گرفتم سرخ نکنم .

میدونی هم روغن بیشتر استفاده میشه 

هم موقع استفاده اون روغن انگار باعث میشه روغن بیشتر بشه

مثلا تو لوبیا پلو خب وقتی پیاز سره میشه آدم روغن می‌ریزه دیگه ؛ غذا روغن داره تو همون روغن میشه لوبیا رو سرخ کرد دیگه به نظرم نیاز نیست آدم قبلش لوبیا رو سرخ کرده بلشه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
پس به نظرت فرقی نداره خرد کنم و بعد بشورم؟ شوهرم میگه خرد کنی و بشوری میکروب هاشو پخش کردی! منم گفتم ...

بآور میکنی من از وقتی که اخرین بار خریدم و گلی بودن مجبور شدم اول بشورم خیلی حس بهتری داشتم

واقعا راست میگه

چون در هر صورت اون لوبیا هه میکروب دارن .

بعدم خورد میشن اون گلا به همه جای لوبیا ها میرسه و شستن سخت‌تر و احتمال از بین رفتن گلا کمتر

ولی من دیگه تصمیم گرفتم سرخ نکنم . میدونی هم روغن بیشتر استفاده میشه  هم موقع استفاده اون روغ ...

اره من اصلا سرخ نمیکنم اولش فقط فریز میکنم بعدشم میجوشونم و آبکشی میکنم بعدم با برنج قاطی میکنم

من به امیدخدا هرموقع بخوام بگیرم اول میشورم 

بعد خورد میکنم 

بعدم فریز میکنم!

بالاتر گفتم سرخ میکردم ولی احتمالا دیگه سرخم نکنم