2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنید...

114 بازدید | 29 پست

من دخترم تو مدرسه رو یه دختر دیگه کراش زدم البته اون دختره تامبویه و خیلی شبیه پسر من نمیخاستم بهش بگم اما بچه های کلاسم گفتم بهش من کلاس هفتمم اون کلای نهم بود که امسال میره دهم منم میرم هشتم من با تموم وجود عاشقشم اما اون نا منو دوست نداره قبلا دوست بودیم بعدش کا فهمید روش کراشم سرد شد باهام منم گفتم چرا باهام سرد شدی گفت یرد نشدم و...  دعوامون شد و الان باعم رابطه نداریم و بهش پیام ندادم دیگه ولی من عاشقشم عشقم یک طرفه است لطفا کمکم کنید اینم بگم من بخاطرش خودکشی کردم ۵۰ تا قرص خوردم اما معدمو شستشو دادن و بعد حالم خوب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم اینجور کراشا بدردت نمیخورن باو هیچکس ارزش جونت نداره ازمن بشنو❤️🧡

من عاشقش شدم از وقتی فهمید عاشقشم دیگه باهام سرد شد با اینکه اول هاش که دوست بودیم همش ازم تعریف میکرد و... 

من عاشقش شدم از وقتی فهمید عاشقشم دیگه باهام سرد شد با اینکه اول هاش که دوست بودیم همش ازم تعریف میک ...

خب معلومه از احساساتت سواستفاده کرد قبلش بات خوب بود تا فهمید دل باختی غرور گرفتش و دکت کرد بنظرم همچین آدمی لیاقتتو نداره

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

روز آخر مدرسه هم انقدر بخاطرش گریه کردم که چشام قرمز شده بودم منو دید و بچه های کلاس هم بهش گفتن که اون داره گریه میکنه خودش میخواست بیاد اما یه دوست بدجنس داره که منو دوستش باهم رابطه خوبی نداریم اون دوست بدجنسش نذاشت بیاد پیشم دراز کشیده گفت اگا بخوای بری پیش اون باید از رو جنازم رد شی اونم نرومد پیشم 

خب معلومه از احساساتت سواستفاده کرد قبلش بات خوب بود تا فهمید دل باختی غرور گرفتش و دکت کرد بنظرم هم ...

از وقتی دعوامون شد با یه دختری که دوستش بود همش میومدن از جلوم رد میشدن میدیدم تحمل میکردم یبار گریم گرفت رفتم تو کلاسم گریه کردم بچها همه دورم جمع شده بودن اون زنگ یه معلم خوبی داشتیم اون فهمید گریه کردم گفت اسم اون دختره چی بوده به چه حقی تورو گریه انداخته من نگفتم اسمشو چون نمیخاستم دردسر درست بشه براش من عاشقشم حتی حاضرم بمیرم اما اون راحت باشع چه برسه بخام دردطر درست کنم براش غیر ممکنه

از وقتی دعوامون شد با یه دختری که دوستش بود همش میومدن از جلوم رد میشدن میدیدم تحمل میکردم یبار گریم ...

عه وا خوشا بحالش یکیو داره ک دوسش داره وقدرشو نمیدونه من بودم رو چشام میزاشتمت😔💔

عه وا خوشا بحالش یکیو داره ک دوسش داره وقدرشو نمیدونه من بودم رو چشام میزاشتمت😔💔

همه میگن لیاقت تورو نداشت حتی موقعی که گریه میکردم همه بهم میگفتن که ارزش نداره بخاطرش گریه کنی ولب بنظرم کار درستی کرد وقتی منو دوست نداره رفت اگه اولش باهام بود بعد ولم میکرد بدتر میشد ولی در هر صورت زندگی منو خراب کرد حتی رو نمراتمم تاثیر گذاشت لنقدر به اون فکر میکردم که نمره هام شده بودم 15/16 خیلی بد کرد با من من بخشیدمش اما فراموش نمیکنم هیچوقت

همه میگن لیاقت تورو نداشت حتی موقعی که گریه میکردم همه بهم میگفتن که ارزش نداره بخاطرش گریه کنی ولب ...

ببین این جمله رو‌همیشه تو ذهنت حک کن خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد کسیکه باهات سرده وتا فهمید دوسش داری محلت نزاشته وازت دوری کرده بدون بی لیاقته و ارزش عاشقی ومحبت نداره

ببین این جمله رو‌همیشه تو ذهنت حک کن خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد کسیکه باهات سرده وتا فهمید دوسش ...

ممنون از راهنماییت ولی دست خودگ نیست نمیتونم بیخیال بشم دست خودم نیست