2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بله..برا خودت اهمیت قائل شو

نمیتونم آخه عشق یچیزیه خیلی بده من از وقتی که اونطوری باهام سرد شد شبا تا صبح گریه میکردم😭😭

یجوری که خودم دلم واسه خودم میسوخت

نمیتونم آخه عشق یچیزیه خیلی بده من از وقتی که اونطوری باهام سرد شد شبا تا صبح گریه میکردم😭😭 یجوری ...

حقیقت شو بخای خودمم دلم برات سوخت کاشکی منم یکی مث تورو داشته بودم بخدا قدرشو میدونستم دیگه نمیدونم چی بگمت منم مث خودت شانس ندارم ت رفاقت باهرکی رفیق وخواهر وهمدمم شد تا میبینه وابسته شدم و بهش بها میدم زودی قیافه میگیره و سرد میشه وتنهام میزاره😔❤️

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
حقیقت شو بخای خودمم دلم برات سوخت کاشکی منم یکی مث تورو داشته بودم بخدا قدرشو میدونستم دیگه نمیدونم ...

اونا دوست هستن اگر باهات سرد میشن مهم نیست  اما این عشق من بود نمیدونم چطور دلش اومد اون کارو باهام کنه حتی من بعد از دعوا یک ماه بعد بهش پیام دادم ازش عذر خواهی کردم سین کرد جواب نداد یجوری رفتار کرد انگاز من دل اونو شکستم

حقیقت شو بخای خودمم دلم برات سوخت کاشکی منم یکی مث تورو داشته بودم بخدا قدرشو میدونستم دیگه نمیدونم ...

اونا دوست هستن اگر باهات سرد میشن مهم نیست  اما این عشق من بود نمیدونم چطور دلش اومد اون کارو باهام کنه حتی من بعد از دعوا یک ماه بعد بهش پیام دادم ازش عذر خواهی کردم سین کرد جواب نداد یجوری رفتار کرد انگار من دل اونو شکستم

اونا دوست هستن اگر باهات سرد میشن مهم نیست  اما این عشق من بود نمیدونم چطور دلش اومد اون کارو ب ...

بابا چ عشقی‌ چ کشکی اخه عشق بین دوهم جنس چطور اتفاق میفته عزیزم اصلن اخر عاقبتش چیه مثلا؟ن ب ازدواج ختم میشه و ن موندگاری بالاخره جفتتون میرید سراغ زندگیتون وقتی شما میدونید اخر عاقبت نداره دیگه عشق چطو بوجود میاد باتوجه ب سن کمت ومدرسه رفتنت عادیه این وابستگیا منم این دورانو گذروندم واقعا دوران حساسیه انشاالله شماهم بگذرونید..

بابا چ عشقی‌ چ کشکی اخه عشق بین دوهم جنس چطور اتفاق میفته عزیزم اصلن اخر عاقبتش چیه مثلا؟ن ب ازدواج ...

اما من عاشقش شدم بارها بخاطرش با بقیه رفیقام دعوا کردم اما اینارو ندید 

الان شما بگید چیکار کنم من هرروز دارم بهش فکر میکنم من ازش معذرت خواهی کردم اما جواب نداد یعنی هنوزم ...

شاید دلش باشما نیست