2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

995 بازدید | 137 پست

دوستم داشتن می رفتن مسافرت تصادف کردن

دوتا بچش و شوهرش فوت کردن 

دوستم زنده موند صلاح خدا بود

حالا خونه ای که  شوهرش داشت می رسه به این 

یا به برادرای شوهرش؟

خیلی ظلمه اگه به این ندن

این ۱۵ سال سختی کشید پا به پای شوهرش تو این زندگی همه ی طلاهاش و داد خونه خریدن ۴ سال بعد زندگی 

ساختمونه ۶ طبقه خریدن شریکی با برادر شوهرش

حالا نگرانه دادگاه بهش نده خونه رو و بیمه هم نیستن که بگم حقوق بگیره

یه زن بیوه دست تنها که از دار دنیا یه خونه داره نه بیمه ای نه چیزی 

شوهرش تا زنده بود نمی ذاشت بره سرکار می گفت خونه داری و بچه داری کن من عین کوه پشتتم

دست و دلباز بود هرچی می خواست  می خرید براش هیچی کم نمی ذاشت براش ولی سرکارم نمی ذاشت بره حداقل حرفه ای یاد بگیره 

تکلیف خونه ی شوهرش چی میشه

چیکار می تونه کنه بالا نکشن

طلاهای خودش و داد اما خونه به نام شوهرش بود

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کاغذ خرید طلا هاشو داره میتونه شکایت کنه و اینکه اگه بچه هاش بعد پدر فوت کرده باشن سهم ارث اونا به ایشون میرسه و سهم ارث خودش که یک چهارم یا یک شیشم هست میرسه مهریه و اجرت المثل و اینام که جداست بگو یه وکیل خوب بگیره به حقش برسه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

🥺الهی  خدا بکسی نشون نده فرزند و همسر داغ بزرگیه خدا رحمتشون کنه

زنده باشی عزیزم بنده ی خدا داره آب میشه😭

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نه فقط مهریه رو میتونه برداره از پول خونه و ۱/۶ ارث که از همسرش میرسه . اگه همسرش پدر مادر نداره باز ...

پدر شوهرش فوت کرده

مادرشوهرشم خیلی پیره

از اونایی نیست که بالا بکشه دل رحمه

از برادرای شوهرش می ترسه🤦‍♀️

مخصوصا از اونی که شریکن

زنده باشی عزیزم بنده ی خدا داره آب میشه😭

خیلی سخته

الان کل دنیارو هم بهش بدن بدون اونا براش زندونه

نگران نباشه دادگاه مهریشو میده و هر دارایی همسرش داشته باشه قانونی تقسیم میشه البته ک به همسرشم میرسه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نه فقط مهریه رو میتونه برداره از پول خونه و ۱/۶ ارث که از همسرش میرسه . اگه همسرش پدر مادر نداره باز ...

مهریش ۳۰۰ تاسکست فکر کنم بیشتر از پول خونه بشه