2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست

دوستت اگه مهریه‌شو بزاره جرا چون جزو دیون ممتازه خونه و دیه و همه چیز می‌رسه به ایشون

شوهرشم که اگر بیمه تامین اجتماعی باشه طبق قانون جدید حقوق می‌رسه و همسر دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده باشی عزیزم بنده ی خدا داره آب میشه😭

نه عزیزم فک نکنم به برادرش چیزی برسه 

بگو مهر شو بزاره اجرا 

هم ارثیه خودش هم ارثیه بچه هاش بهش میرسه فک کنم 

بعد ش به پدر مادرش میرسه 

البته بگو یه وکیل کاربلد بگیره که بهش بگه چیکارکنه 

قشنگ همه حقه شو بتونه بگیره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من شنیدم از وکیل که اگه مرد بمیره و وارث نداشته باشه از بچه، به زن میرسه و خانواده مرد یعنی خواهر برادر، پدرو مادر. ولی میتونه ازطریق مهریه زن وارد شه. مهریشو طلب کنه بعدم که ارث داره

من همین یه دونه ام!
مهرش رو بزاره اجرا.اول مهر زن رو میدن از ارث شوهرش بعد اگه چیزی موند تقسیم میشه

مهرش ۳۰۰ تا سکست این جوری باشه باید یه چیزی هم بذارن رو خونه بدن بهش

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

اول از همه مهریه اش رو اجرا بذاره تا از پول خونه مهریه اش رو بگیره... بعد هر چی موند سهمش از خونه هم جدا بهش میدن... برای طلاها هم فاکتوری یا استشهادی چیزی که محکمه پسند باشه انجام بده و حتما با وکیل مشورت کنه‌.

جاری مثل رود🌱💛🧡

دروهله ی اول اگر مهریه داره اول مهریه رواز ارث کم میکنن بعدم درزمان فوت اگرفرزندانشون قبل ازشوهرشون فوت شده باشن که هیچ ولی اگه بعدازشوهرش فوت شده باشن حق بچه هاش بهش میرسه تمام اینابه کناراگرپدرومادرهمسرش زنده باشن فقط دک هشتم اموال به ایشون میرسه بقیه میرسه به پدرومادرشون

درضمن برای این مواردبهتره باوکیل یامشاورحقوقی صحبت کنن بهترراهنمایی شون میکنن

پدر شوهرش فوت کرده مادرشوهرشم خیلی پیره از اونایی نیست که بالا بکشه دل رحمه از برادرای شوهرش می ت ...

نه عزیزم به برادر و خواهرش فک نکنم چیزی از ارث برسه 

تازه اگه چیزی بمونه که معمولا نمیمونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پدر شوهرش فوت کرده مادرشوهرشم خیلی پیره از اونایی نیست که بالا بکشه دل رحمه از برادرای شوهرش می ت ...

ببین الان زدم تو اینترنت فقط مادرش ارث میبره اونم ۱/۳  برادراش ارث نمیبرن چون زن و مادرش هستن که ارث ببرن اول مهریه رو کم میکنن بعد هر چی موند بین مادر و همسرش تقسیم میشه

اگه کاغذ خرید طلا هاشو داره میتونه شکایت کنه و اینکه اگه بچه هاش بعد پدر فوت کرده باشن سهم ارث اونا ...

نمی دونم تو تصادف درجا مردن ۳ تاشون

دیگه نمی دونم کدوم چند ثانیه زودتر یا دیرتر

این فقط می ترسه اوارش کنن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست