2777
2789
عنوان

اگه کسی می دونه بگه تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 137 پست

مهریه شو بزاره اجرا و همچنین سهم ارث داره 

بچه هاشم اگه بعد از شوهرش فوت کرده باشن ارث به خودش میرسه

خدا صبرشون بده وکیل خوبی بگیرن بیشتر از خونه گیرشون میاد

خدایا بسه دیگه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا به مهریه اعتقاد ندارم  ولی اینجور موقع ها ادم میفهمه چقدر خوبه 

داداش من فوت کرد اول مهریه زنداداشم رو برداشتن حتی به بچه ی داداشمم چیزی نرسید 

مامانمم از اول گفت اگر قراره چیزی بهم برسه برا بچش 

مهریه 

عندالمطالبه بوده ۳۰۰ تا سکه ی تمام ولی هیچی نگرفته زندگیش خوب بود حتی سر تاپاش طلا بود خونه خریدنی بابت خونه همه رو فروخت

می ترسه به ناحق ازش بگیرن برادرشوهرش شریکن از اون خیلی میترسه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

اولین کار این تا ارث تقسیم نشده طلب مهریه کنند تا خونه بابت مهریه توقیف بشه

بستگی داره بچه ها اول مرده باشن یا همسرش

اگر همسرش اول فوت شده

یک ششم از اموالش به پدرو مادرش میرسه

یک هشتم به همسرش

و مابقی به اولادش که اولاد فوت شده چون تتها وارثشون مادرشون همه به مادرشون میرسه

اگر همسرش بعد بچه ها فوت شده 

یک چهارم به همسزش

و مابقی همه به مادر و پدرش میرسه

وقتی میگن مهریه بزنید واسه همین روزاست دیگه

مهریش کم نیست ۳۰۰ تا سکه ی تمام

مگه بعد از مرگ شوهر مهریه میدن به زن؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
گلم جوابتو که دادن مثلا من هیچ اطلاعاتی از این سوالی که پرسیدی ندارم فقط میتونم دعا کنم براش ☹️

ممنون خدا براتون جبران کنه

مهریش کم نیست ۳۰۰ تا سکه ی تمام مگه بعد از مرگ شوهر مهریه میدن به زن؟

بله اتفاقا وقتی مرد زنده است سالی یه سکه به زن میدن ولی اگه بمیره خونه وچیز داشته باشه کامل به زن میدنش  

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خیلی سخته الان کل دنیارو هم بهش بدن بدون اونا براش زندونه نگران نباشه دادگاه مهریشو میده و هر دارا ...

اره می ترسم کار دست خودش بده خیلی وابسته ی همسر و بچه هاش بود پوست و استخون شده عین معتادها توی خیابون

نه خواب داره نه خوراک هیچ جا هم نمیره همسایه هاش میگن تنهاش نذارید می مونه خونه طوری بلند ضجه می زنه آدم دلش کباب میشه

خونه ی پدرو مادرم نمی ره میگه دوست ندارم جایی برم خونه ی خودم بوی خانوادمو می ده😭😭😭😭