2777
2789
نه

اگ بفهمه ناراحت شه و دعواتون شه اره

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یکی چون وابستگی میاره، بده

اگه شوهرت بفهمه ناراحت بشه هم پس خیانت محسوب میشه و باز بده

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به آدم شرایط و طرف داره

هرکاری رو که در خفا میکنی اگه بتونی جلو شوهرتم انجام بدی خیانت نیست

من همکلاسیهای آقا زنگ میزنن جلو شوهرم میشینم حرف میزنم پس اوکیه

اما اگه یه چیزی باشه که نتونم از دیدم کاملا خیانته و باز شوهرا هرکدوم خط قرمزای خودشونو دارن

خب ممکنه اون چت بعدها به مسائل عاطفی و جنسی هم کشیده بشه

بهتره که انجام نشه دیگه 

آدمیزاده یهو پاش لغزش میکنه 

و اینکه آیا خودتون دوست دارید همسرتونم با کس دیگه ای در این حد صحبت کنه ؟ قطعا فوری میگید چه دلیلی داره این صحبت کردنشون ‌

♻️کارما♻️
وااااا نه بابا ادم ک نمیتونه وقتی متاهل شد دیگ با هیچ جنس مخالفی صحبت نکنه

وقتی پنهونی از شوهر باشه خیانته

اگه بدونه شوهرش بفهمه بد میشه خیانته

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

اگه شوهرت با یک خانم چت عادی کنه 

واکنش شما چیه

اون آقا متاهله

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

😕😕😕😕😕😕  پس چرا پدرمادر من بعد 30 سال زندگی براشون پیش نیومد؟

این حرفارو اغلب کسایی میزنن ک ارتباطات چندانی نداشتن وگرنه کسی ک خودش و همسرش هردو بواسطه شرایطشون ارتباطات اجتماعی زیادی داشتن میدونن اگ طرفت ادم متعهدی باشه قرار نیس با چارنفر حرف زدن خیانتم کنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

اگر خانمی با همسرت همچین رفتاری داشته باشه خوشحال میشی یا هزارجور برنامه ریزی میکنی که ازش دورش کنی ؟ حتی پیامکی...

اگه ناراحت میشی پس خودتم این کار رو نکن

خدا خودش تو قرآن گفته خطوات الشیطان.... شیطون قدم به قدم پیش میره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
وااااا نه بابا ادم ک نمیتونه وقتی متاهل شد دیگ با هیچ جنس مخالفی صحبت نکنه

الان عذاب وجدان گرفتم خب، آخه برای یه مشکلی من یا یکی اینجا صحبت کردم البته اونم در حد یکی دوبار واقعا خیانت میشه ☹️

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
وقتی پنهونی از شوهر باشه خیانته اگه بدونه شوهرش بفهمه بد میشه خیانته

این حرف واسه وقتیه ک ارتباط نامعقول باشه،یا محبتی چیزی باشه

نه ارتباط کار و روزمره

این یا شکاک بودن شوهرشو میرسونه یا اینکه شوهرش بهش اعتماد نداره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد