2777
2789
بچه ها شوهرم همش تو کانالهای تلگرام ک بخش نظردهی داره میشینه هی چت میکنه حالا با آقایون حرف میزنه تب ...

حستونو میفهمم 

بجاش دنبال هنر باش مثلاً خیاطی های دم دستی یا بافتنی همسرت هنرتو ببینه خوشش میاد حتی اگر درموردش حرفی نزنه مقداری هم ایده بخرج بده تا همسرت از همکلامی باهات لذت ببره مثلاً فیلم دانلود کنید و بگید اصلا بدون شما لذت نداره فیلم دیدن صبح تا شب منتظرم بیای باهات فیلم ببینم خوراکی هم بذار بازیهای فکری یا کامپیوتری هم با هیجان بازی کن....

خیلی تاثیر داره شاید محیط خونه و بعضی صحبتا براش جذاب نیست یکاری کنید با هم بیشتر حرف بزنید

کافی شاپ منو عشقم درست کنید با منوهای غذا و خوراکی های تو خونه وقیمت های خلاقانه که همسرت انجام بده...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اصلا این حرفا منطقی نیستن مگ میشه تو کل جامعه زن و مرد رو جدا کرد ک مباااادا یکی خیانت کنه؟! متاسف ...

شکاک بودنش که اره میتونه باعث کلی اتفاق تلخ بشه،ولی اینجور قضیه ها ابعادش خیلی گسترده تره،کانال مشاوره ریحانه بهشتی که برید،اونجا معلوم میشه ته خیلی از کارا و حرفا چیه؟اونجا که هیچکی شناخته نمیشه و راحت مسائل و مشکلاتشون رو میگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم صحبتی ک بدون منظور خاصی و خالی از محبت و..باشه اشکالی نداره اون کسی هم ک همسرش از صحبت ک ...

ممنون 🙏 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
سوال خانم رو بخونید یه بار دیگه پرسیدن صحبت روزمره  شما میری بازار و خرید مگه با فروشنده صحبت ...

آخه من با یکی همینجا آشنا شدم ولی خب برای کار همسرم 

که جزو ان ای هستن و نیاز به راهنمایی داشتم و دارم هراز چند گاهی دراز مدت ینی ماهی یبار یا ماهی دوبار راهنمایی میگیرم و واقعا کس دیگه رو نداشتم ازش سوال بپرسم 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
عزیزم استارتر میگه هر روز به یه مرد نامحرم پیام بدم از اتفاقات روزمره و کارم براش بگم نه اینکه بری چ ...

بله درسته 

این واسه کسیه ک تشنه ارتباط داشتن با جنس مخالفه وگرنه ی ادم عاقل متعهد هیچوقت اینجوری نمیشه ادم از ...

اون قضیش جداس واقعا ولی اینکه تو بجای همسرت حرفایی ک باید با همسرت درمیون بزاریو ب یکی دیگه بگی واقعا درست نیست

درضمن اسی میگه شوهرم نمیدونه اگه بدونه و مشکلی با این قضیه نداشته باشه اوکیه ولی هر صحبتی حتی بی منظور اگه قایمکی باشه میشه خیانت شما اون همکار و جامعه رو ک میگی همسرت میدونه ک شما سرکار با آقایون در ارتباطیو مشکلی با این قضیه نداره پس هیچی

ولی مثل این میمونه شما ب همسرت بگی محل کار من همه خانومن ولی نباشن

این میشه دروغ و پنهانکاری

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
شما با مرد فروشنده میشینی در مورد خودتو خانوادتو زندگیت حرف میزنی

نخیر اون صرفا یه مثال بود، 

ولی برای ینفر تو پست تو ضیح دادم که مشکلم چیه 

شکاک بودنش که اره میتونه باعث کلی اتفاق تلخ بشه،ولی اینجور قضیه ها ابعادش خیلی گسترده تره،کانال مشاو ...

قطعا ادمایی هستن ک صحبت کردنشون منظور داره ولی این مشکل خودشونه ک تعهد سرشون نمیشه ک درحالی که تشنه جنس مخالفن ازدواج کردن..

ببینید کسی ک بخواد با ی چت عادی پاش بلغزه مطمئنااا نمیشه نگهش داشت بلخره یجا پاش میلغزه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
این خودش یه جور مشاوره هست دیگه  این به نظرم اشکال نداره

ممنون واقعا برام سوال پیش اومده بودکه کارم اشتباه بودیانه مرسی 🙏

نخیر اون صرفا یه مثال بود،  ولی برای ینفر تو پست تو ضیح دادم که مشکلم چیه

بله متوجه شدم مشکل شمارو

ولی مثالتون کاملا اشتباه بود 

از صب تا شب تو جامعه با کلی مرد سر و کله میزنیم از راننده تاکسی بگیر تا فروشنده و همکار و همکلاسی اصلا نمیشه ک کلا زنو مرد و از هم سوا کرد ولی اینکه بدون اطلاع همسرت بشینی دردودل کنیو صحبت جز خیانت اسمشو چیز دیگه ای نمیشه گذاشت

شما هم ک سوال داشتی مشکلی نداره ولی قضیه اسی فرق میکنه

اون قضیش جداس واقعا ولی اینکه تو بجای همسرت حرفایی ک باید با همسرت درمیون بزاریو ب یکی دیگه بگی واقع ...

خب اونکه اره صددرصد کسی ک بخواد همدم صحبتاش یکی بجز همسرش باشه درست نیس،ولی این با ارتباط کاری و روزمره فرق داره

خیلیا هستن رفیقهای خوبی دارن ک جنس مخالفن و همسراشونم مطلع هستن و مشکلی هم ندارن

ولی کسی ک ی صحبت خیلی عادی ک بیش از حدم نیس از نظر همسرش اشتباهه که بهش نمیگه بنظرم یا همسرش شکاکه کلا یا ب اون اعتماد نداره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خب اونکه اره صددرصد کسی ک بخواد همدم صحبتاش یکی بجز همسرش باشه درست نیس،ولی این با ارتباط کاری و روز ...

همین صحبت پنهونی اسیو اگه همسرش بفهمه میشه زمینه بی اعتمادی و شکاکی همسرش 

بله متوجه شدم مشکل شمارو ولی مثالتون کاملا اشتباه بود  از صب تا شب تو جامعه با کلی مرد سر و ک ...

بله کاملا درسته روشن شد برام ممنون 🙏