2777
2789
این حرفارو اغلب کسایی میزنن ک ارتباطات چندانی نداشتن وگرنه کسی ک خودش و همسرش هردو بواسطه شرایطشون ا ...

همون دیگه مث این مونه که رفتیم بازار برای خرید فروشنده اگه مرد بود راهنمایی نگیریم چون خیانت میشه ذهن منم درگیر شد

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شوهرم همش تو کانالهای تلگرام ک بخش نظردهی داره میشینه هی چت میکنه حالا با آقایون حرف میزنه تبادل ونظر واین صحبتا

منم حوصلم سرمیره یا وقتایی ک ناراحتم میکنه ناخودآگاه دلم میخواد برم چت کنم

حرف بزنم با یکی

البته بگم انجام ندادم اصلا 

همون دیگه مث این مونه که رفتیم بازار برای خرید فروشنده اگه مرد بود راهنمایی نگیریم چون خیانت میشه ذه ...

سوال خانم رو بخونید یه بار دیگه

پرسیدن صحبت روزمره 

شما میری بازار و خرید مگه با فروشنده صحبت روزمرگی دارید 

قطعا نهههه 

صحبتتون در حد چکد و چقدر شد و رمز کارت و ایناست دیگه

♻️کارما♻️
الان عذاب وجدان گرفتم خب، آخه برای یه مشکلی من یا یکی اینجا صحبت کردم البته اونم در حد یکی دوبار واق ...

ببین عزیزم صحبتی ک بدون منظور خاصی و خالی از محبت و..باشه اشکالی نداره

اون کسی هم ک همسرش از صحبت کردن بدون منظور هم بدش میاد یا شکاکه یا ب طرفش اعتماد نداره فک میکنه هرصحبتی ب مسائل دیگه ختم میشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
این حرف واسه وقتیه ک ارتباط نامعقول باشه،یا محبتی چیزی باشه نه ارتباط کار و روزمره این یا شکاک بود ...

عزیزم مطمئن باش بعد ی مدت چت کردن خود ب خود وابستگی ایجاد میشه اینجوری ک طرف صبح ک از خواب بیدار میشه تا با اون آدم حرف نزنه نمیتونه کاراشو بکنه بعد میشه خیانت اصلا چ دلیلی داره وقتی همسرتو داریو میتونی باهاش وقت بگذرونی و از روزت  براش حرف بزنی با ی مرد غریبه حرف بزنی 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
یعنی اون پدرمادر تا ته شو تجربه کردن دوتا جوان هنوز اول راهن و تجربه نکردن،جذاب تر و ناشناخته ن برا ...

نه بازم ربطی نداره 

مامان بابام از 30 سال پیش همینجور بودن تاالان مشکلی هم پیش نیومده 

البته بستگی هم داره 

کسایی که کل عمرشون تو فضای بسته و محدود زندگی کردن شاید حرف زدن با یه آقا براشون جدید باشه و اینجور که شما میگی دچار اشتباه بشن 

البته شااااید

بچه ها شوهرم همش تو کانالهای تلگرام ک بخش نظردهی داره میشینه هی چت میکنه حالا با آقایون حرف میزنه تب ...

خب بیایید اینجا با خانمها حرف بزنید درد و دل کنید 

زنگ بزنید مادری خواهری دوستی چیزی 

برید اینستا 

کتاب بخونید 

فیلم ببینید 

ولییییی

سمت جنس مخالف نرید 

خدا نکرده کار یه دفعه میشه و به خودتون میایید و میبینید زندگیتون زبونم لال خراب شده

♻️کارما♻️
همون دیگه مث این مونه که رفتیم بازار برای خرید فروشنده اگه مرد بود راهنمایی نگیریم چون خیانت میشه ذه ...

عزیزم استارتر میگه هر روز به یه مرد نامحرم پیام بدم از اتفاقات روزمره و کارم براش بگم نه اینکه بری چیز بخری و با فروشنده صحبت کنی خب ببین فرض کن شما اصلا به یه خانم هر روز پیام بدی فلانی من رفتم اینجا اینکارو کردم اونکارو کردم خب این وسط اون فرد هم یهدلسوزی هایی میکنه اینجاهم احساس درگیر میشه هم وابستگی میاره

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

اصلا این حرفا منطقی نیستن

مگ میشه تو کل جامعه زن و مرد رو جدا کرد ک مباااادا یکی خیانت کنه؟!

متاسفانه یکی از ادمای نزدیک زندگی من از یکی از همین زنهای شکاک ک فک میکنن اسمون باز شده شوهرشون افتاده و هرکس با یکی حرف میزنه حتما منظور داره ضربه بدی خورد

اصلا از این ادما خوشم نمیاد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خب بیایید اینجا با خانمها حرف بزنید درد و دل کنید  زنگ بزنید مادری خواهری دوستی چیزی  بر ...

حتی با خود همسرتون حرف بزنید بهش بگید حوصلتون سر رفته و براش بگید از خواسته هاتون 

از حال دلتون 

با همسرتون رفیق باشید

♻️کارما♻️

شما با مرد فروشنده میشینی در مورد خودتو خانوادتو زندگیت حرف میزنی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
عزیزم مطمئن باش بعد ی مدت چت کردن خود ب خود وابستگی ایجاد میشه اینجوری ک طرف صبح ک از خواب بیدار میش ...

این واسه کسیه ک تشنه ارتباط داشتن با جنس مخالفه

وگرنه ی ادم عاقل متعهد هیچوقت اینجوری نمیشه

ادم ازدواج ک میکنه قرار نیست همسرش جای همه رو بگیره

پیش میاد ادم با همکار همکلاسی یا افراد دیگه بدون منظور درباره مسائل مختلف صحبت کنه یا تبادل اطلاعات داشته باشن