2777
2789
عنوان

از علی بابا هتل رزرو کردم

398 بازدید | 11 پست

پول رو از حسابم کم کرده و هتل رو قطعی نکرده.تماس میگیرم میگن زمان میبره پول برگرده.یا میگن الان زنگ میزنیم اما خبری نمیشه.از صبح درگیرم. فردا هم ۴صبح مسافرم با دوتا بچه توی شهر غریب و جایی نباشه بری

دلشوره داره میکشه منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن بگو اگه تا یک ساعت دیگه پول تو حسابم نباشه در اولین فرصت میرم از سایتتون شکایت میکنم و چندین برابر این پول خرج میکنم تا بهتون ثابت بشه وقت و پول مردم بازیچه دست شما نیست بگو همین الان یک دقیقه از دوساعتتون گذشت و قطع کن

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
اگه کنسل کنید نگران نباشید پول برمی‌گرده ان‌شاءالله حالا ممکنه یه کم طول بکشه من چند سری بلیت قطار ...

برمیگرده اما چه زمانی.میگه دو روز زمان میبره. من میخوام دوباره هتل بگیرم.۴صبح باید بریم

زنگ بزن بگو اگه تا یک ساعت دیگه پول تو حسابم نباشه در اولین فرصت میرم از سایتتون شکایت میکنم و چندین ...

اتفاقا گفتم اگه با زبون خوش جواب نداد بگم شکایت میکنم. اما میترسم گیر کنم .الانم دیگه وقتی ندارم

اتفاقا گفتم اگه با زبون خوش جواب نداد بگم شکایت میکنم. اما میترسم گیر کنم .الانم دیگه وقتی ندارم

قطعا الان پولو دیگه نمیدن حداقلش اینه کارای اداریش میره برا فردا

منتظر نمون پول جور کن هتل بگیر نمونی

خب بله طول میکشه قطعی بشه.کنسل بشه هم پول برمیگرده.نگران نباش من بارها از این سایت هتل رزرو کردم رون ...

زمان میبره اما الان میگن هتل اتاق رو نداده. گفته اتاق کمتری اماده است اگه بخوان. من میگم اوتو قطعی کنید حداقل اما جواب نمیدن میگن باشع الان زنگ میزنیم و خبری نیست

قطعا الان پولو دیگه نمیدن حداقلش اینه کارای اداریش میره برا فردا منتظر نمون پول جور کن هتل بگیر نمو ...

نمیخوام بریزه به کارتم. از همون سایت هتل دیگه ای بگیرم. خیبی اشتباه کردم.دفعه اخرم بود

خب بله طول میکشه قطعی بشه.کنسل بشه هم پول برمیگرده.نگران نباش من بارها از این سایت هتل رزرو کردم رون ...

الان بعد از کلی دعوا و زنگ زدن کنسل کرد.هتل گرونتری رو گرفته.اما تفاوت مبلغ رو از حساب کاربری من برداشت نکرده.یعنی الان پولم دست علی باباست اما باید برم هتل پرداخت کنم.فقط اندازه مبلغ هتل قبلی رو پرداخت کرده برای هتل جدید