2777
2789

به نظرتون پسری که: 

آرومه، مهربونه، دوستت داره حتی بیشتر از خودت، جوری نگاهت میکنه انگار الماس جلوش گذاشتن، دستت رو میبوسه، بهت احترام میزاره، وضعیت مالی و خانوادگی مناسبی داره، اینده نگر و دنبال یه رابطه بی ثبات و یکی دو روزه نیست، درکت میکنه و نظراتت رو گوش میده، شوخ طبعه، خسیس نیست، قیافشم ای خوبه بدک نیست و همچنین چندین بار ازت نه شنیده اما ولت کنت نیست امااااا خواستن اون خیلی بیشتر از توعه، دوست داشتن اون خیلی بیشتر از توعه و میشه گفت تقریبا تو بهش حسی نداری اما اون قول داده ک دلت رو به دست بیاره

ارزش فرصت دادن داره؟! 

من خودم میدونم الان میگید معلومهههههههه ک داره اما خب اینم در نظر بگیرید ک علاقه تماما از سمت پسره و خب ممکنه سردی ها و گاهی حرفای ساده دختر دلش رو بشکنه و خب عذاب وجدان و.... برای دختر پیش بیاره

لطفا نظراتتون رو برام بنویسید، خیلی برام مهمه

پیشاپیش بابت نظراتتون ممنون♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اشتباهه 

وقتی دختر حسی ندارم اشتباهه 

من بعد از سه سال هم حسی نداشتم ، هم اون پسر اذیت میشه هم دختر 

کنار کسی باید باشی که با جون و دلت بخوایش و دلیل محکمی برای کنارش بودن داشته باشی 

به نظرم بهش فرصت بده برای دوستی نه اینکه ازدواج اگه علاقمند شدی رابطه رو جدی تر کنید بهشم بگو که این یه فرصت من قولی نمیدم که بعدش به ازدواج ختم بشه که عذاب وجدان نگیری

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔