2777
2789
عنوان

مهمونی که خراب شد😭چقد زحمت کشیدم

1879 بازدید | 37 پست

مهمون داشتم 

از صب سرپا بودم انقد بدو بدو کردم سالاد دسر فلان 

قرمه سبزی درست کردمو مرغ

مرغ مزش معمولی بود ( هرموقع واسع خودمون درست میکردم خیلی خوب میشد طعمش )

اما قرمه سبزی مزه اب میداد سبزیاشو از ی فروشگاه ک تاحالا نخریذه بودم گرفتم 

انقد زحمت کشیدم گشنم بود حسابی یه قاشق از خورشت خوردم دنیا روی سرم خراب شد نتونستم هیچی بخورم دیگ فقط ماست خوردم 

الانم دارم گریع میکنم اخه چرا اینجوری شد 

غذاهام همیشه خوب در میاد مهمونا بار اولشون بود میومدن حالا فک‌میکنن چقد بی دستو پام 😭😭

خیلی بیجا کردن همچین فکری کنن‌.. اون مهمونی که صرفا برای شکمش میاد هیچ ارزشی نداره واقعا. و اگه از این دسته نباشن که خب باید ممنون دارت هم باشن.  رستوران که نیومدن پول بدن و انتظار ایده آل ترین طعم رو داشته باشن!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل سرو مگه مزه نکردی؟منم همیشه واسع خودمون خوب درمیاد اما واسه مهمون خیلی استرس دارم

من نمک‌ رو توی غذا نمیتونم درست تشخیص دادم یکی از خانما اومدع بود توی اشپزخونه کمکم کنه بهش گفتم نمکشو بچشه گفت خوبع عالیع در صورتی ک خیلی بی نمک بود

خیلی بیجا کردن همچین فکری کنن‌.. اون مهمونی که صرفا برای شکمش میاد هیچ ارزشی نداره واقعا. و اگه از ا ...

درسته اما وقتی زحمت میکشیم و انتظاره یه نتیجه ی خوب داریم ولی برعکسش اتفاق میفته خیلی ناراحت میشیم براتون پیش اومده؟