2777
2789

بچه ها کامپوزیت دندونم کامل شکست اومد دستم الان دندون خودم دیده میشه که جاهای پوسیدش رو تراش داده چیکار کنم

بخاطر این عضو سایت شدم کمک بخوام 

مهربون سایت🤣😛

خب برو دکتر دوباره برات پر کنه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمع کرده رفته کسی نمیدونه کجا رفتع

یه دکتر دیگه بروعزیزم فرقی نمیکنه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
کلی ازم پول گرفته بود خیر ندیده

چه عرض کنم والا... گاهی پیش می‌آید. ریختن پرکردگی دندون نسبتا رایجه.

اگه دندونای عقبیه میخوای این بار آمالگام کن