2777
2789
عنوان

خانومای شیرازی بیاین لطفا

108 بازدید | 10 پست

تولیدی آی سودا تو مجتمع هدیش،لباس زنونه داره.خیابان حضرتی.

کسی میشناستش؟چجوری جنساش؟

من میخوام از راه دور بیام.اگه ارزش داره بیام.

عمده فروشی هستن

دلم برات تنگ شده بابا🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خیابان حضرتی یا همون سر دزک عمده فروشن باید با حوصله باشی توش بگردی جنسای بی کیفیت هست . جنسای با کیفیت بالای شهر هم از همونجا عمده میخدن میبرن بالای شهر شیک میکنن بر مانکن میفروشن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کلا خیابان حضرتی یا همون سر دزک عمده فروشن باید با حوصله باشی توش بگردی جنسای بی کیفیت هست . جنسای ب ...

اخه چون میخوام از راه دور بیام یا انلاین سفارش بدم میخوایتم بدونم جنساش چطوره.اخه خیلی قیمتاش مفته

دلم برات تنگ شده بابا🖤
اخه چون میخوام از راه دور بیام یا انلاین سفارش بدم میخوایتم بدونم جنساش چطوره.اخه خیلی قیمتاش مفته

راه دور منظورت شهر دیگه هست ؟ به نظرم اگر قصد خرید داری اون منطقه ارزش یه بار دیدن رو داره . قیمت هم شیراز چون به جنوب نزدیکه قیمتا اکثرا خوبن . خصوصا لباس . همون پاساژ هدیش دریایی از لباس فروشی هست . اگر میخوای بخری بیا دست خالی برنمیگردی

راه دور منظورت شهر دیگه هست ؟ به نظرم اگر قصد خرید داری اون منطقه ارزش یه بار دیدن رو داره . قیمت هم ...

اخه از شهرستانای اطراف مشهد میخوام بیام.میگم اینهمه اذیت بشم و هزینه کنم الکی نباشه.

برا همین گفتم شاید کسی دیده باشه جنساشو ک خیالم راحت باشه بتونم انلاین سفارش بدم

دلم برات تنگ شده بابا🖤
اخه از شهرستانای اطراف مشهد میخوام بیام.میگم اینهمه اذیت بشم و هزینه کنم الکی نباشه. برا همین گفتم ...

واقعا راهت دوره پس . به هر حال توی لباس سلیقه ها فرق داره نمیشه نظر داد ولی اونجا منطقه معتبر عمده فروشی و بازار شیرازه