2777
2789
نه عزیزم متاهل هستم از انرژی منفی خبرای منفی خسته شده بودم گفتم یه تایپیک فان بزنم دل همون شاد در ضم ...

وای خدا یعنی قوه تخیلاتت بوده 😀😀😀اسی زنده باشی .حالا داشتم فکر میکردم که تو کاش جاری من میشدی یه درس بزرگ به اقوام شوهرم میدادی.

ولی خیلی کم از قبل کمربند شوهرم اماده کرده بودم که اگه یه وقت نتونم بزنم با اون حمله کنم خیلی خوب با ...

اسی وضعیتت خطرناکه برو خودتو بیمارستان اعصاب و روان معرفی کن بستریت کن🤣🤣🤣🤣 قدرت توهمت خیلی زیاده میترسم بزنه بالاتر بره بخوره به ماهواره استارلینک

تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی کم از قبل کمربند شوهرم اماده کرده بودم که اگه یه وقت نتونم بزنم با اون حمله کنم خیلی خوب با ...

جررررر 🤣🤣🤣🤣🤣

خدالعنتت کنه 

تازه ژل لب زدم 

داستان تخیلیت پوکوندم 😂😂😂

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
قطعا که خانم محترمی هستید خواستم گوشزد کنم که خاله زنک نباشید تاپیک زمانی که به سمت فان میره نباید ...

اين يه سوء تفاهمه كه با اين حرفها و اصرارتون در استفاده از كلمه خاله زنك به سمت خوبي نميره . درخواست من از شما اينه كه معني اين كلمه رو در ذهنتون بياريد و به راحتي استفاده نكنيد چون نهايتش زياد پسنديده نيست . 

سلام ابجیا😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم دولت پک لوازم التحریر رایگان میده هر شماره یکبار وارد شین شمارتونو وارد کنین به سوالات ساده جواب بدین و مشمول طرح بشین💃🤩🤩🤩🥳

https://0link0.ir/eYEj

بدو امروز روز اخرشه🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀

رو مبل میپریدم از رومبل به اون یکی مبل تو اسمون چرخش میکردم لگ میزدم یه لحظه فکر میکردم بروسلی شدم

عزیزم  در این حدددد😎🙄

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

اسی این موقع شب خندم و نتونستم کنترل کنم شوهرم بیدار بشه میفرستم ناهار اونجا مهمونی ''' واقعا عالی بود اولین سرکاریه که ناراحت نشدم ''😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا شکرت