2777
2789
اسی برا چی اول بهشون ناهار دادی ؟ گرسنه میزاشتی زورش کمتر میشد

شاید تو چایشون جیش کرده 🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
رو مبل میپریدم از رومبل به اون یکی مبل تو اسمون چرخش میکردم لگ میزدم یه لحظه فکر میکردم بروسلی شدم

اسی خدا نکشتت خیلی خندیدم بخدا

دمت گرم حداقل تونستی خندا ب لبمون بیاری

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم اين تاپيك فان بود استارتر خودش گفته كه براي خنده بود شما چرا توهين و نفرين ميكني ؟ فرق هست بين ...

خانم محترم

اول اینکه من تو تاپیک‌شما نظر ندادم

دوم اینکه خاله زنک نباش لطفا 

سوم اینکه نفرین نکردم و هیچ وقتم نمیکنم

چهارم اینکه منم میدونم طنزه و رو اون حساب کامنت گذاشتم

خانم محترم اول اینکه من تو تاپیک‌شما نظر ندادم دوم اینکه خاله زنک نباش لطفا  سوم اینکه نفرین ...

نه به اون خانم محترم اولت نه به خاله زنك گفتنت 

به هرحال خود داني 

اينجا فضاي عموميه و همه حق اظهار نظر دارن حتي اگر تاپيك رو شخص ديگه اي زده باشه براي تبادل نظر بين يه عده اس لطفاً اين ديدگاه رو نداشته باشيد كه ديگران نبايد گفته شمارو نقد كنند . 

رفتم از پشت موهاشو کشیدم اونیکیا اومدن طرفم من کلاس کاراته رفته بودم هی لد میزدم تا نزدیک نشن اونام ...

چرا این هارو دیگه باور نمیکنم چرا؟

تو مجردی .داری تخیلاتت رو مینویسی که اگه شوهر کردی واقوام شوهرت رو چیکار کنی.

تخیلاتت رو دوست دارم مثل لالایی.

نه به اون خانم محترم اولت نه به خاله زنك گفتنت  به هرحال خود داني  اينجا فضاي عموميه و ه ...

قطعا که خانم محترمی هستید خواستم گوشزد کنم که خاله زنک نباشید

تاپیک زمانی که به سمت فان میره نباید از حرف کاربرا خرده بگیرید

چون معمولا اکثر حرفا از جنبه فان گفته میشه

چرا این هارو دیگه باور نمیکنم چرا؟ تو مجردی .داری تخیلاتت رو مینویسی که اگه شوهر کردی واقوام شوهرت ...

نه عزیزم متاهل هستم از انرژی منفی خبرای منفی خسته شده بودم گفتم یه تایپیک فان بزنم دل همون شاد در ضمن من اصلا خیالبافی نکروم یعنی هرچی بهذهنم بیاد مینویسم امیدوار بین این همه تایپیک های دورغ منفی یکمی دلمون شاد بشه 

نه عزیزم متاهل هستم از انرژی منفی خبرای منفی خسته شده بودم گفتم یه تایپیک فان بزنم دل همون شاد در ضم ...

یعنی اول تا اخرش همش دروغ بود؟

من اینهمه خوندم و دلم شاد شد.الکی بود همش😆چرا اخخخخخه