بازم تایپیک میزنم با لهن فان شاید بین تایپیک هام چیزای واقعی باشه که فکر کنین خنده دار و دورغ یعنی م ...
فکر کردم واقعیه بعد داشتم فک میکردم واقعی بود که باون تعداد اسی زنده نبود یا وسایل خونش به چوخ میرفت.ایی منم دارم بدخواهامو جر میدم الان بیشرفارو بالگد تودهنشون😑😅😂
. پروانم پر زد از پيله رفت…دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب.. بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥. تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶� كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً. قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم. تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!! اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا
هم جنگجویی هم دافی زیر سن قانونی ام دافی اسکل کنی هم دافی انگار دادی ی گافی
اخرین جمله اینجاست که ما اهنیت گ و ی رو در پایان ای جنله درک میکنیم
. پروانم پر زد از پيله رفت…دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب.. بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥. تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶� كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً. قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم. تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!! اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇