2777
2789
عنوان

فقط باکلاسا بیان😎

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 59 پست

رل دوس پسر / دوس دختر

سینگل کسی که دوس پسر دوس دختر نداره

اکس رله سابق

تام بوی دختر پسر نما

لزبین دختر همجنس باز

گی پسر همجنس باز

فاک / فاک یو سیکتیر خودمون

آیسکشوال بی جنس گرایی

بایسکشوال دو جنس گرایی

وایسا فک کنم بقیشم بگم

این سَرزمین برام سودی نداشت ولی میزنم براش سَر ، زَمین... . من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینایی که گفتی ربطی به کلاس نداره مثلا من نمیدونم بی کلاسم؟؟!!

با کلاس بودن یعنی اینکه زندگی کنی بدون اینکه کسی رو ازار بدی 

مهربون باشی بدون توقعه 

تا میتونی به کسی کمک کنی 

همیشه لبخند داشته باشی 

شیک و ساده بگردی و خیلی چیزای دیگه..........

رل دوس پسر / دوس دختر سینگل کسی که دوس پسر دوس دختر نداره اکس رله سابق تام بوی دختر پسر نما لزبی ...

به پسر دختر نما چی میگن؟فکر کنم یه اسمی داشت یادم نیست

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
😎😂😂🤣🤣 هی تاپیک میزنن نود دادم ب دوس پسرم حالا تهدیدم میکنه  حالا  ۶۰ تا کامنت نود چ ...

دقیقن صورت مسئله کلن پاک میشه همه دنبال اینن بفهمن نود چیه

سپاس یزدان دختری ایرانی‌ام! از نژاد و تیره ساسانی‌ام...به کوروش!به آرش قسم!به تخت جمشید قسم...یگانه پرستم،اهورایی‌ام...ز بد گویی های جهان،عاری‌ام...به کردار به پندار نیکومندم!شاه ایران،دختر کوروش منم
رل دوس پسر / دوس دختر سینگل کسی که دوس پسر دوس دختر نداره اکس رله سابق تام بوی دختر پسر نما لزبی ...

کمرم شکست

این دیگه خیلی سنگین بود😂

عمراً این حجم از اطلاعاتو یاد بگیرم😅

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
حالا شما بگین پروفشنال چیه🤣

خواستم کم نیارم😂😅

حرفه ای😌😎

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اینایی که گفتی ربطی به کلاس نداره مثلا من نمیدونم بی کلاسم؟؟!! با کلاس بودن یعنی اینکه زندگی کنی بد ...

با احترام

و اینکه اصطلاحات رایج و حرفهای دیگرانو متوجه بشی 

بقبه رو ک گفتن 

جاست فرند ینی دوست اجتماعی ک رابطه عاشقانه ندارن مثه دوتا دوست معمولی 

شوگر مامی و ددی ام ک ماشالله همه میدونن همون دوست پسر یا دوست دختری ک خ سنش بیشتره و از نظر مالی تامین میکنه 

میلف ام کلمه مناسبی نیست مردای چندش استفاده میکنن ک ی خانوم پخته ک از نظر جنسیم اوکیه 

لانگ دیستنس ام همون رابطه مجازی و از راه دور 

وان نایت ام ینی فقط ی شب برا رابطه و فارغ از رابطه احساسی 

تری سام و فور سام(اهه بده زشته 🤬 )

میک لاو ینی همون معاشقه و ... 

بنفیت ام ینی داشتن پارتنر جنسی فقط برای رفع نیاز بدون رابطه عاطفی 

تا اطلاعات دیگر بدرود 😂

همین ک بقیه گفتن و کراشم ینی من

جوووون 

کراش کی بودی تو ؟😂