2777
2789
عنوان

فقط باکلاسا بیان😎

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 59 پست

رل= معشوقه اکنون

اکس=معشوقه سابق

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رل روابط خاک. بر سری هم داره یا فقط دوستی عاشقانه؟

خ.اک بر سری هم جز کلمات ممنوعه بود😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
پارتنر یعنی کسی ک باهاش تو رابطم شوهر دوست پسر نامزد و اینا  زید همون دوست دختر و دوست پسر کا ...

خیلی پروفشنال شد. اینو دیگه باید اسکرین شات بگیرم یادم بمونه😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
خیلی تو نی نی سایت دیدم میپرسن گفتم بگم چند نفر یاد بگیرن 😁

خیلی کاربردی بود واقعا🤣🤣

سپاس یزدان دختری ایرانی‌ام! از نژاد و تیره ساسانی‌ام...به کوروش!به آرش قسم!به تخت جمشید قسم...یگانه پرستم،اهورایی‌ام...ز بد گویی های جهان،عاری‌ام...به کردار به پندار نیکومندم!شاه ایران،دختر کوروش منم

اکس : دوست پسر /دختر سابق

رل: دوست دختر/پسر سابق

دیت: به قرار گذاشتن میگن که همراه رلشون میرن اونجا

پارتنر: همسر به دوست دختر و پسر هم فکر کنم میگن 

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
نود بده  یعنی عکس برهنه

اُف بر نود🤦🏻‍♀️😂