2777
2789
عنوان

فقط باکلاسا بیان😎

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 59 پست
بقبه رو ک گفتن  جاست فرند ینی دوست اجتماعی ک رابطه عاشقانه ندارن مثه دوتا دوست معمولی  ش ...

به خدا پست تو رو دیگه اسکرین شات گرفتم😂

این مال یه ترم آموزش بود بی انصاف. رگ به رگ شدم😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
باید فنچ ها رو صدا می‌زدی ☺️

همشون جیگرن

لفظشون شیرینه❤

ولی خب ما هم باید بفهمیم چی میگن😅😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا پست تو رو دیگه اسکرین شات گرفتم😂 این مال یه ترم آموزش بود بی انصاف. رگ به رگ شدم😂

تازه رم اولی هستی گلم 😂😂

سوئیچ پارتی ام ی پارتیه ک پسرا توش سوئیچای ماشینشونو میرین تو ی جعبه بعد هر کی شانسی ی سوئیچ میفته ومیتونه ی شب با ماشین و دوست دختر صاحب ماشین وقت بگذرونه و حال کنه 😂😂اکچلی فاککک 

تو خارجم قفله فک کنم 

تازه رم اولی هستی گلم 😂😂 سوئیچ پارتی ام ی پارتیه ک پسرا توش سوئیچای ماشینشونو میرین تو ی جعبه بعد ...

وای خدا

هرچی خندیدم از دماغم درومد

این وحشتناکه

خدا شاهده اصلا نمیدونم چی بگم

کراش ی ملت☺😂

😂🤣

بابا دس از سرم ورنمیدارن شیتم کردن هی میگن بیا باهم اشنا شیم😂 حالا همشم گضافه😂

او حرکتِ شیت کردنته👌😘😂

از الان منم به ملت اضافه کن. خودم با بلدوزر از رو همشان رد میشم فقط کراشم خودم بشی😎👊

او حرکتِ شیت کردنته👌😘😂 از الان منم به ملت اضافه کن. خودم با بلدوزر از رو همشان رد میشم فقط کر ...

😂😂😂♥😁💙

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
رل روابط خاک. بر سری هم داره یا فقط دوستی عاشقانه؟ خ.اک بر سری هم جز کلمات ممنوعه بود😂

شما ادبیاتتون عجیییبببببب برای من اشناست

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
شما ادبیاتتون عجیییبببببب برای من اشناست

نمیدونم من زیاد توی سایتم. شاید توی یه تاپیکی با هم همصحبت شدیم.😊

اگه خوشتون اومده باید بگم لطف دارید، اگه جاییش بده بفرمایید اصلاح کنم.

نمیدونم من زیاد توی سایتم. شاید توی یه تاپیکی با هم همصحبت شدیم.😊 اگه خوشتون اومده باید بگم لطف دا ...

هم صحبت که شدیم  

نه بد و خوبشو کارندارم 

فقط خواستم اطلاع بدم   

به هر حال زیاد مهم نیست.  

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
هم صحبت که شدیم     نه بد و خوبشو کارندارم  فقط خواستم اطلاع بدم     به ...

هر چند که مخم دم کشید ولی ممنون از اطلاع رسانیت😂

هر چند که مخم دم کشید ولی ممنون از اطلاع رسانیت😂

عجب کَلَکی هستی   

بیا به این بحث خاتمه بدیم.