2777
2789
عنوان

فقط باکلاسا بیان😎

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 59 پست

رل= معشوقه اکنون

اکس=معشوقه سابق

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل روابط خاک. بر سری هم داره یا فقط دوستی عاشقانه؟

خ.اک بر سری هم جز کلمات ممنوعه بود😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
پارتنر یعنی کسی ک باهاش تو رابطم شوهر دوست پسر نامزد و اینا  زید همون دوست دختر و دوست پسر کا ...

خیلی پروفشنال شد. اینو دیگه باید اسکرین شات بگیرم یادم بمونه😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
خیلی تو نی نی سایت دیدم میپرسن گفتم بگم چند نفر یاد بگیرن 😁

خیلی کاربردی بود واقعا🤣🤣

سپاس یزدان دختری ایرانی‌ام! از نژاد و تیره ساسانی‌ام...به کوروش!به آرش قسم!به تخت جمشید قسم...یگانه پرستم،اهورایی‌ام...ز بد گویی های جهان،عاری‌ام...به کردار به پندار نیکومندم!شاه ایران،دختر کوروش منم

اکس : دوست پسر /دختر سابق

رل: دوست دختر/پسر سابق

دیت: به قرار گذاشتن میگن که همراه رلشون میرن اونجا

پارتنر: همسر به دوست دختر و پسر هم فکر کنم میگن 

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
نود بده  یعنی عکس برهنه

اُف بر نود🤦🏻‍♀️😂