2777
2789
عنوان

وقتی طرفت خیانت میکنه همش

365 بازدید | 16 پست

من خیلی کارا تو زندگی براش انجام دادم ولی همش خیانت میکنه انگار حال دلش با من خوب نیست، منتظرم کارام به روال بیفته برم سراغ کارای طلاق و برای همیشه ترکش کنم و بسپارم دست مادرش 

ببینم با خانم بازی ها و مشروب خوردن و.... مادرش چ جور میتونه تحمل کنه و کنار بیاد، جوری همیشه میگه بچم بچم انگار فقط اون زایمان کرده بقیه از زیر بته در اومدن، مادر خودم با بیسوادی چهارتا پسر دسته گل تحویل جامعه داده همه با تحصیلات عالیه بعد این مادر با این یدونه بچه اش نمیدونم چ فکری با خودش میکنه جوری صحبت برخورد میکنه انگار فقط اون بچه و پسر داره بقیه نوکر اینا هستن. 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

عزیزم خیانت همسرت ربطی به ناکافی بودن شما نداره، اون تنوع طلب و هوسبازه، مردا اصولا عشق طلب نیستن، تنوع طلب و منفعت طلبن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خیانت همسرت ربطی به ناکافی بودن شما نداره، اون تنوع طلب و هوسبازه، مردا اصولا عشق طلب نیستن، ت ...

انقد اذیتم کرده من از همه چیم زدم خونه خریدیم و.... اما یه سره با بقیه اس وقتی برم میفهمه چ اشتباهی انجام داده 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
آخی عزیزم خیلی بده که نمک نشناسن

خیلی بده هم بی محبت و بی عاطفه هم نمک نشناس خانوادگی 

بچم دارین؟

نه ندارم، چن وقت پیش برای طلاهام نقشه می‌کشید که ماشین عوض کنه گفتم ندارم منم فرداش همشو بردم گذاشتم خونه مادرم یوقت خونه نبودم دست نزنه 

پس اگ دل جرعت شرایط داری جدا شووووو ولی اگ نهه نمیتونی جدا نشووو

نه مشکلی نیست خونمو تحویل بگیرم خیالم راحت بشه. بعد مدارک میدم دست وکیل 

فقط یه روز باید تعقیب کنم عکس و فیلم ازش بگیرم داشته باشم 

انقد اذیتم کرده من از همه چیم زدم خونه خریدیم و.... اما یه سره با بقیه اس وقتی برم میفهمه چ اشتباهی ...

اره تازه با نبودنت جای خالیتو و خوبیاتو حس میکنه، ازدواجتون سنتی بود ؟

اره تازه با نبودنت جای خالیتو و خوبیاتو حس میکنه، ازدواجتون سنتی بود ؟

آره 

بخدا پریشب درد سنگ کلیه گرفت منو تا دم مرگ رفتم اومدم انقد بالا آوردم هرچی صداش زدم پشتش کرد بهم خوابید و دهنش بوی مشروب میداد هرچی گفتم آخرش گفت خسته بودم نفهمیدم چی گفتی، انقد حالم بد شده بود 

آره بخدا پریشب درد سنگ کلیه گرفت منو تا دم مرگ رفتم اومدم انقد بالا آوردم هرچی صداش زدم پشتش کرد بهم ...

الهی عزیزم، حتما ازش فاصله بگیر طوریکه واقعا بترسه از رفتنت، من وقتی رفتم خونه پدرم واسه جدایی تا چندماه همسرسابقم نمیومد منت کشی، بعد که برگه طلاق رسید دستش تازه اومد، بهم گفت فکر نمیکردم واقعا بری، مرد باید واقعا حس کنه از دستت داده 

الهی عزیزم، حتما ازش فاصله بگیر طوریکه واقعا بترسه از رفتنت، من وقتی رفتم خونه پدرم واسه جدایی تا چن ...

من خونه خودم برم دیگه راهش نمیدم حتی اونجا در اسرع وقت به وکیل میگم کارا رو بکنه 

حتی در حدی هست با من هیچ رابطه ای نداره این از بندهای عقدنامه اس که راحت میتونم طلاق بگیرم یک درصد هم برنمیگردم به این آدم حتی هزار بار احساس پشیمونی کنه 

الهی عزیزم، حتما ازش فاصله بگیر طوریکه واقعا بترسه از رفتنت، من وقتی رفتم خونه پدرم واسه جدایی تا چن ...

شما چرا جدا شدی؟ رشته تحصیلی اتون چیه ببخشید میپرسم شرمنده . چون یک نفر با مشخصات اسم و رشته و این چیزا می‌شناختم فکر کردم اون هستید 

من یه خواهر شوهر مزخرفی هم دارم دومی نداره یه عوضی به تمام معناست