2777
2789
عنوان

واکسن انفولانزا بزنم

139 بازدید | 19 پست

سلام‌دوستان من پسرم ۱ سال و ۸ ماهشه میخواشتم واکسن انفولانزا بهش بزنم ولی توی نی نی سایت یعضیا گفتن خطرناکه نزنید 

ولی من‌واقعا تحمل مریضی ندارم تورو خدا بگید چکار کنم 😭😭😭

منم واسه دوتا بچه ها میخوام بزنم دیگه بریدم به خدا از مهر پارسال تا همین امروز فقط سه هفته وسط خرداد مریض نبود. جایی که نمیریم حبس خانگی شدیم. از دکترشم پرسیدم گفت حتما یا ۱۵ شهریور بزن ک باز دوباره دوتاشون مریضن نمیشه بزنیم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای دخترم از وقتی رفت مدرسه هرسال زدم و هرسال هم قبل تزریق میبرم پیش دکتر تایید کنه ودز مناسب رو در زمان مناسب بزنه . واینکه نباید مریضی داشته باشه . ولی اسی برا بچه شما زود نیس؟؟؟

شما چند دوز میزنین؟ ی دوز کفایت میکنه؟

کلاس اول نصف یه واکسن رو زد براش دکتر . اما کلاس دوم یه واکسن رو کامل زد . امسالم سومه شنبه اینده میبرم پیش دکترش . هرسالم هلندی میزنم براش

اگه بیشتر تو خونه این و با کمتر کسی رفت و آمد دارین ،نزن براش.تو مهد و مدرسه مریضی فراوونه

منم چون معلمم زدم.

هرسال با اولین نفر تا آخرین نفرشون مریض میشم.

امسال زدم ببینم دیگه مریض میشم یا نه!

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
کلاس اول نصف یه واکسن رو زد براش دکتر . اما کلاس دوم یه واکسن رو کامل زد . امسالم سومه شنبه اینده می ...

پسرمن کلاس اولیه.دکتر گفت یکی این ماه بزنه یکی ماه بعد...این ماه رو زده اما ماه بعد رو نمیدونم بزنه یا نه‌منم دیشب هلندی گرفتم

کلاس اول نصف یه واکسن رو زد براش دکتر . اما کلاس دوم یه واکسن رو کامل زد . امسالم سومه شنبه اینده می ...

منم هلندی ۴ظرفیتی زدم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
پسرمن کلاس اولیه.دکتر گفت یکی این ماه بزنه یکی ماه بعد...این ماه رو زده اما ماه بعد رو نمیدونم بزنه ...

نمیدونم والا من اطلاعات پزشکی ندارم اما خب قطعا دکتر بهتر میدونه .برامن که نصف اون واکسن رو تزریق کرد بقیه رو انداخت رفت

نمیدونم والا من اطلاعات پزشکی ندارم اما خب قطعا دکتر بهتر میدونه .برامن که نصف اون واکسن رو تزریق کر ...

عجب.حالا چون شوهرم سیصد بابتش پول داده بود میگفت خودم باید تو تزریقات برم بالاسرش،وایسم تا قطره آخرشو بزنه...