2777
2789

کسی تجربه بارداری با کلومیفن و امپول اچ سی جی داره؟ 

😭 خیلی ناراحتم 

حس میکنم با این همه دارو درمون این ماهم نمیشه روز ۱۸ سیکلم 

اقدام داشتم 

روز ۱۳ سیکل دوتا فولی ۲۱ و ۲۰ داشتم رحمم نرمال سایز و اندومترم ۱۱‌بود 

ولی حالم بده همش حس افسردگی دارم حس میکنم بازم این ماه باردار نمیشم 🥺😭 این دومین دوره ای هست ک کلومیفن خوردم 

ماه اول بدون امپول ازاد سازی خوردم این ماه با امپول کسی جواب گرقته از کلومیفن با امپول؟

خدایا دستمو بگیر….🖤

توراخدا جواب تاپیک آخرم رابدین

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر وقت ازدواج کردی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

من دوره اول ک خوردم تو ۴وهفته سقط شد ۳ ماه اقدام نکردم لتروزول خوردم ۳ دوره  که نشد این ماه منتظرم ببینم چی میشه دو دوره است دارم امپول میزنم چرا ۱۸ سیکل اقدام کردی؟؟ قبلشم برا محکم کاری اقدام میکردی پناه برخدا

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
منم دوماه خوردم باردارم الان😍امیدت ب خدا باشه. اگ قسمت باش میشه. البته من هیچ امپولم نزدم

چه علائمی داشتی

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
 ۳ ساله

وای سه ساله تازه اینجوری ناامیدی بچه تو این مملکت میخای چیکار من شوهرم بچه میخاد خودم از هر راهی یواشکی دارم جلوگیری میکنم بدم میاد از بچه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

من دوره اول ک خوردم تو ۴وهفته سقط شد ۳ ماه اقدام نکردم لتروزول خوردم ۳ دوره  که نشد این ماه منت ...

عزیزم ایشالا جاش پر شه من یکی باردار شدم طبیعی 

سقط شد🥺😭 

تا روز ۱۸ از روز ۱۳ اقدام داشتم تا روز ۱۸. منظورم این بود😆

خدایا دستمو بگیر….🖤
منکه دو ماهه لتروزول داده یه سال و نیمم هست اقدامم فعلا خبری نیست امروزم موعدمه فک کنم دارم پریود می ...

به من اول کلومیفن داد این اولین دارویه ک کلا برای بارداری مصرف کردم😭🥺 ولی نمیدونم چرا ته دلم میگه خبری نیس باز

خدایا دستمو بگیر….🖤
منم دوماه خوردم باردارم الان😍امیدت ب خدا باشه. اگ قسمت باش میشه. البته من هیچ امپولم نزدم

وای خداکنه بشه واسه منم خسته شدم از سونو و هزار تا کوفت و زهر مار دیگ 😭🥺 تازه سونو فولیکولم دادم این ماه

خدایا دستمو بگیر….🖤
 به من اول کلومیفن داد این اولین دارویه ک کلا برای بارداری مصرف کردم😭🥺 ولی نمیدونم چرا ته دلم ...

سعی کن زیاد روش کلید نکنی حستو درک میکنم خیلی بده انتظار کشیدن هر ماه هر ماه منم بی حوصله و کلافه شده بودم خیلی ولی این ماه خیلی جدی دارم مدیتیشن میکنم خیلی حالم خوبه خدارو شکر توام اگه دوست داشتی انجام بده 

بچه ام هروقت زمانش بشه خدا بهت میده