2777
2789
عنوان

ایناروازکجابخرم

1146 بازدید | 40 پست

دوستای گلم لطفا بگین ایناروازکجابخرم دیروز مهمون داشتم خانوما اومدن کمک کنن سبد ظرفاچپه شد ایناشکست تماااااام سرویسم ناقص شد دوتادیس بزرگ خورشت خوری پیش دستی سس خوری پوووودرشدن تازه یدونه از چاقوهامم توسطل اشغال بفنادادن رفته😫😫😫😫

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا لطفا بیاین بگین ازکجا بخرم دونه ای میشه پیدا کرد یانه امروز دی جی کا لا گشتم دقیقا همین شکل و مدل نداشت 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برو بازار شوش شاید پیدا کردی

دونه ای میشه پیداکرد؟؟؟

عکسشو بزار دیوار  شاید یکی داشته باشه بهت بفروش

ازاین ب بعد بالای ۲۰نفرمهمون داشته باشم ظرف یکبارمصرف میخرم سرویس نازنینم ناقص شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه بری بازار تهران اونجا فک کنم دونه ای باشه ولی شوش رو مطمئن نیستم دونه ای هم باشه

ممنون گلم حتمااااا میگردم 😘

انقد ناراحتی نداره.پس گرفتی بزاری موزه.شکستنی میشکنه دیگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

انقد ناراحتی نداره.پس گرفتی بزاری موزه.شکستنی میشکنه دیگه

نه اخه ی دفه همشون باهم شکستن فک کن سرویس۲۴نفره شد۱۶نفره😅

نه اخه ی دفه همشون باهم شکستن فک کن سرویس۲۴نفره شد۱۶نفره😅

فدا سرت خدا کنه ضرر به مال باشه.من سرویسم ایرانی نیست دفعه اول مهمون داشتم یه تیکشو شکوندن یدفعم قندون.ولی غصه نداره.انقد چیزای جدید میاد.پول دستت اومد میخری.ولی یکی دو تا ماساژ تو شوش هستن میگن مرکز این چیزاست اسمشو نمیدونم بمرس

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فدا سرت خدا کنه ضرر به مال باشه.من سرویسم ایرانی نیست دفعه اول مهمون داشتم یه تیکشو شکوندن یدفعم قند ...

اره واقعا.پول میادومیره ممنون گلم تاسربرج پول دستم بیاد حتما میرم شوش 😚😚😚

اره واقعا.پول میادومیره ممنون گلم تاسربرج پول دستم بیاد حتما میرم شوش 😚😚😚

میدونی چیش منو ناراحت کرد یکی اینکه پول زحمت کشیده هست.و اینکه من اینو شهر دانشگاهم دیدم به مامانم گفتم یه روز بنده خداها پاشدن اومدن خریدن برام برگشتن.

میدونی چیش منو ناراحت کرد یکی اینکه پول زحمت کشیده هست.و اینکه من اینو شهر دانشگاهم دیدم به مامانم گ ...

اخی عزیزم.حالا من ی اخلاقی دارم اصنننننن از شکستن ظرف ناراحت نمیشم چون بهونه ی خوبی ک شوهرمو راضی کنم مدل جدید بخرم اما اینا جلو چشم ی دفه همشون باهم پودرشدن ناقص شدن توعنوان نوشتم چیا شکست ازهرکدوم دوسه تا شکست ناراحتم کرد اصن هنگ کردم بقدری اشپزخونه پره خورده شکسته بود اقایون گفتن بیاین بیرون ماجمع میکنیم 😅😅😅😅😅

اخی عزیزم.حالا من ی اخلاقی دارم اصنننننن از شکستن ظرف ناراحت نمیشم چون بهونه ی خوبی ک شوهرمو راضی کن ...

منم واقعا ناراحت نمیشم ولی سرویسم برا خاص بود .البته انقد غصه نخوردم شد دیگه.ولی حق داری هم سرویس خیلی گرونه هم‌آدم شوکه میشه اینهمه ظرف با هم.حالا هیچی نگفتن شل دستا🤣