2777
2789
عنوان

ایناروازکجابخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 40 پست
منم واقعا ناراحت نمیشم ولی سرویسم برا خاص بود .البته انقد غصه نخوردم شد دیگه.ولی حق داری هم سرویس خی ...

بیچاره ها ترسیدن کلیم عذرخواهی کردن دیگه چی میگفتم گفتم فدای سرتون اما ته دلم فششون دادم😁😁😁😁

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخی عزیزم.حالا من ی اخلاقی دارم اصنننننن از شکستن ظرف ناراحت نمیشم چون بهونه ی خوبی ک شوهرمو راضی کن ...

منم از قاشقام و غیره کلیش به فنا رفته.بعد اونشب مهمون داشتم دیدم داخل قابلمه رو با اسکاچ سیمی میشوره.من دو تا اسکاچ جدا گذاشتم.اصلا قلبم🤣دیده بودم تفلونش یکم خط برداشته هی میگفتم من که مواظبم نگو دفعه های قبلم همین اتفاق افتاده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره ها ترسیدن کلیم عذرخواهی کردن دیگه چی میگفتم گفتم فدای سرتون اما ته دلم فششون دادم😁😁😁😁

🤣🤣🤣🤣

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

منم از قاشقام و غیره کلیش به فنا رفته.بعد اونشب مهمون داشتم دیدم داخل قابلمه رو با اسکاچ سیمی میشوره ...

وای وای وای میدونی چی زورداره اینکه واااااقعا گرونه نمیشه خرید بخدا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شوش حتما هست خیالت راحت

ممنون عزیزم.

وای وای وای میدونی چی زورداره اینکه واااااقعا گرونه نمیشه خرید بخدا.

واقعا.اصلا مقایسه میکنم باورم نمیشه مگه چند سال گذشته.من اسنک سازمو گرفتم ۷۵ تومن🤣فکر کن.الان پول سه چهار تا چیپسه.اخه انقد .

تتوت چ قشنگه💙

ممنون فداتشم😇😇😇

چاقوهارو مطمعن نیستم ولی یه پیج دارم دونه ای میفروشه نگاه کنید شاید مدل سرویس شمارو هم داشته باشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
واقعا.اصلا مقایسه میکنم باورم نمیشه مگه چند سال گذشته.من اسنک سازمو گرفتم ۷۵ تومن🤣فکر کن.الان پول س ...

اره دقییییییقا الان همین سرویس قاشق چنگالام ازاون چمدونیاس قشنگ یادم سال۹۳واسه جهازم خریدم ۸۰۰هزار الان زدم دی جی کا لا ۱۳میلیون فقط ازصبح دارم فششون میدم🤣🤣🤣😅😅😁😁

از این به بعد بهانه بیار نذار کسی ظرفیت بشوره 

کلی بهونه اوردم گفتم سینک یه کاسه ای اذیت میشین گفتن نوبتی میشوریم واین حرفا ۱۸نفربودیم چای ریختم ببرم اقایون انگار ی بمب منفجرشد 

اره دقییییییقا الان همین سرویس قاشق چنگالام ازاون چمدونیاس قشنگ یادم سال۹۳واسه جهازم خریدم ۸۰۰هزار ا ...

اتفاقا خواستم بگم مال خواهرم چمدونیه وقتی مهمون داره دونه دونه چک میکنم تا کامل نشه اشغالا بیرون نمیرن🤣