2777
2789
عنوان

ایناروازکجابخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 40 پست
چاقوهارو مطمعن نیستم ولی یه پیج دارم دونه ای میفروشه نگاه کنید شاید مدل سرویس شمارو هم داشته باشه.

ممنون میشم بفرسی فدات

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اتفاقا خواستم بگم مال خواهرم چمدونیه وقتی مهمون داره دونه دونه چک میکنم تا کامل نشه اشغالا بیرون نمی ...

والاحق داره اینقد ک گرونی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چینی هستن درسته؟؟؟؟برو تو سایت چینی خودش و سرچ کن.دونه ای نمیفروشن ولی مثلا میتونی ۶ تا یا ۱۲ تایی بشقاب و کاسه بخری ..‌چینی چیه؟طوس زرین مقصود؟برو توسایت خودش سرچ کن

یه روز خوب میاد

[QUOTE=309556766]چینی هستن درسته؟؟؟؟برو تو سایت چینی خودش و سرچ کن.دونه ای نمیفروشن ولی مثلا میتونی ۶ تا یا ۱۲ تایی بزنم سایت زرین طوس؟؟؟.دقیقا خودمم گفتم اگه دونه ای پیدانشد ی دست ۶نفره میخرم اما طرحشونو پیدانمیکنم

تو سایت چینیش برو حتما هست

ممنون قربونت

کلی بهونه اوردم گفتم سینک یه کاسه ای اذیت میشین گفتن نوبتی میشوریم واین حرفا ۱۸نفربودیم چای ریختم بب ...

قربونت بشم

ایندفعه بگو سینکمون کنارش آب میده 

آشغالا رو هم تا قاشق چنگالات رو چک نکردی نذار بیرون

قربونت بشم ایندفعه بگو سینکمون کنارش آب میده  آشغالا رو هم تا قاشق چنگالات رو چک نکردی نذار ب ...

اره واقعا بایدهمین کارو بکنم بخداباورت میشه تواین ۸سال اولین باره ک اجازه دادم مهمونام ظرف شستن همیشه تا تیکه ی اخر خودم میشورم خشک میکنم جمع میکنم اخه شوهرم شبکاره بعداینکه مهمونا میرن باخیال راحت کارامو تموم میکنم این دفه اینجوری شد☹️

میشه برای منم بفرستی عزیزم ممنون میشم

https://instagram.com/blorijat?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

https://instagram.com/luminarc_fc?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••