2777
2789
عنوان

افراد حساس و عجول عمل بینی نکنید افسرده میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 6298 بازدید | 96 پست
دکتر سلطانی فر دقیقاً توی مشاورش وقتی میری مطبش باهاش که از نزدیک صحبت می‌کنی میگه اگه آدم وسواسی حس ...

واقعا خیلی حرف خوبی میگن فکر میکنم منم از این نوعش هستم خیلی حساسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که یک ماه هست عمل کردین شما این حس هارو ندارین؟؟

الان اوضاعم بهتره .اما گاهی هم پشیمون میشم ولی خوب میدونم که عادت میکنم بهش حالا چه بینی خوب باشه چه بد 

ولی اگر خوب باشه این عادت کردن خیلی سریعتر اتفاق میفته.

منم میخام عمل لیزیک چشم کنم میترسم پشیمون بشم 🥲

بدون عینک تا چند وقت حالت چشمات غیر طبیعی هسن بعد چند ماه چشمات زیباتر مشه فرم بینی هم برمیگرده من اطرافم ۳ نفر لیزیک کردن همه همینطور بودن

من بینی‌م شکسته چیکار کنم جلوی تنفس من بسته اس باید عمل کنم چیکار کنم ؟

کسانی که دیگه مجبور هستن اونا باید عمل بشن

شما که مشکل تنفس دارید برای شما درمان هست نه زیبایی

من بخاطر زیبایی رفتم نازیباتر شدم متاسفانه

اول تحقیق کن بعدبروچون خواهرشوهرمن کردبعداززایمان چشماش بازم ضعیف شده یکم عینک میزنه نوشته های دوررو ...

خیلی تحقیق کردم 

بعدشم کو‌‌ووو تا زایمان . من مجردم هنوز 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
فکر کنم میتونی عمل غیر زیبایی انجام بدی مثل کسایی ک پولیپ دارن

میشه بیشتر توضیح بدید آخه بینی ام بعد شکستی روز به روز بزرگ تر شد یعنی عمل غیر زیبایی انجام بده ببینیم همینطوری بزرگ میمونه